Cancan ultimă oră

Abi Talent, cuvinte dure la adresa lui Theo Rose. Artista a reacționat imediat

Publicat: 19 ian. 2021

Abi Talent uimește din nou prin declarațiile făcute. Acesta a lansat un mesaj tranșant la adresa îndrăgitei cântărețe Theo Rose. Abi i-ar fi transmis cuvinte grele artistei din cauza faptului că aceasta ar fi vorbit urât despre el.

Mesajul a fost postat pe o rețea de socializare însă tânărul l-a șters la scurt timp după publicare. În stilul caracteristic, folosind cuvinte jignitoare, acesta i-a transmis lui Theo  Rose să nu mai vorbească urât despre el.

”Theo Rose, să te f**ă Cheluțu dacă îți mai dai cu părerea despre mine”,a scris Abi Talent, pe Instagram.

La doar câteva minute după publicare, mesajul a fost șters de către Abi. Acest lucru a devenit o obișnuință pentru trapper.

Reacția lui Theo Rose a venit la scurt timp

Theo Rose a evitat de-a lungul timpului orice scandal. Aceasta a preferat să se folosească de ironii sau glume pentru a traversa orice situație tensionată de acest fel.

Aceasta a fost întrebată de fani dacă știe de mesajul pe care Abi i l-a transmis. Cântăreața a confirmat, a afirmat că nu o afectează și a răspuns pe un ton amuzant mesajului lui Abi.

”Da mă, am văzut. N-are nimic”, spune Theo Rose, pe InstaStory, amuzându-se de situație.

Detalii neștiute despre viața lui Theo Rose! „Am regretat doar faptul că…”

Pentru prima oară, Theo a început să cânte la vârsta de patru ani. Aceasta a fost înfrumată pe această cale chiar de sora ei care a iubit-o și susținut-o necondiționat.

Theo o consideră pe sora sa un exemplu. De asemenea mereu i-a mulțumit și i-a fost recunoscătoare pentru timpul pe care și l-a dedicat pentru a o educa în copilărie.

„M-am trezit cântând într-o dimineață şi cred că a fost pentru prima dată când am cântat ceva coerent. Aveam 4 ani şi mi-am exprimat dorința de a cânta. Clar, sora mea a fost cea care m-a inițiat şi îndrumat în ale muzicii, deşi asta a privat-o pe ea de multe alte satisfacții. Ea spune că nu regretă nicio clipă că şi-a petrecut adolescența educându-mă.

Eu, în schimb, simt acum nevoia să mă revanşez, pentru că realizez de câtă dragoste am fost înconjurată. Sora mea, Raluca, şi-a dat seama că vrea să facă o carieră în muzică la 16 ani. Destul de târziu, ar spune unii, dar cred că pentru ea a fost momentul potrivit. A făcut totul foarte conştient şi a muncit enorm, devenind, astfel, modelul meu”, a declarat Theo Rose.

Theo Rose: „Am regretat doar faptul că…”

Drumul pe care și l-a ales nu este unul deloc ușor, așa că au existat mai multe momente în care s-a simțit că nu mai poate. Cu toate acestea, Theo Rose nu a renunțat niciodată la visul ei și nu a regretat nicio secundă faptul că a ales să cânte.

„Niciodată! Am regretat doar faptul că în anumite momente nu am putut face mai mult. Numai că nu întotdeauna a ținut de cât puteam eu face. Am fost şi sunt înconjurată de oameni care participă la evoluția carierei mele, şi ei au un rol foarte important”, a mai adăugat Theo Rose.

Adauga un comentariu