Stiri si curiozitati

Acatistul Sf. Xenia pentru găsirea unui loc de muncă: Cum să te rogi dacă rămâi fără serviciu

Publicat: 19 ian. 2022
icoana sfanta xenia
Pentru a obține un loc de muncă bun, trebuie să depui un efort semnificativ și să te rogi intensiv

Ortodocșii apelează la acatistul Sf. Xenia pentru găsirea unui loc de muncă. Cuvioasa Xenia este una dintre cele mai venerate sfinte. Fiind una dintre cele mai aproape Sfinte de Iisus Hristos și Maica Domnului. Viața ei vorbește despre ce persoană uimitoare și extrem de simplă a fost Sfânta Xenia.

De cele mai multe ori, ortodocșii apelează la Sfântă pentru găsirea unui loc de muncă. Atunci când ești în căutarea unui job poți apela și la Sfântul Mina sau la Sfântul Efrem. Fericita Xenia din Sankt Petersburg îi ajută pe credincioși să depășească problemele survenite deja de 200 de ani.

icoana sfanta xenia
Acatistul pentru muncă este un instrument extrem de eficient

Ce să faci pentru a obține un loc de muncă bun: La cine să te rogi pentru reușita în carieră

Pentru a obține un loc de muncă bun, trebuie să depui un efort semnificativ și să te rogi intensiv. Pe lângă faptul că trebuie să te pregătești temeinic pentru interviu este important să rostești rugăciunea adresată Sfintei Xenia.

Aceasta te va ajuta să scapi de emoții și să reușești, la fel ca și în timpul unui examen, să îți demonstrezi cele mai bune calități. Rugăciunea adresată Sfintei te va ajuta să calmezi frica și să te concentrezi. De asemenea, dacă acatistul este citit în momentul potrivit, vei avea parte de noroc. Forțele cerești sunt întotdeauna gata să ajute. Dacă credinciosul care se adresează Sfintei trimite cuvintele de rugăciune cu inima deschisă și cu încredere fermă, ruga va fi îndeplinită.

Astăzi, tot mai mulți oameni se confruntă cu diverse provocări în găsirea unui loc de muncă decent. Unul care va reuși să ofere credinciosului un venit bun pentru o viață normală. De asemenea, pentru ortodocși ritualul de a merge la muncă a devenit unul vital. Iar pentru a reuși să-ți ferești lumea interioară de răutățile lumești, de la job trebuie să primești plăcere.

Atunci când rostești o rugăciune, fie adresată Maicii Domnului sau rugăciunea talisman, este important să nu te aștepți la o minune. Un job bun nu „cade din cer” după ce citești un acatist. Este bine să depui efort și să-ți îndrepți toate puterile spre atingerea scopului propus.

icoana sfanta xenia
Astăzi, tot mai mulți oameni se confruntă cu diverse provocări în găsirea unui loc de muncă decent

Cum se citește acatistul Sf. Xenia pentru găsirea unui loc de muncă

Acatistul pentru muncă este un instrument extrem de eficient. Desigur, pentru a ajunge ruga ta la Sfânta Xenia, aceasta trebuie rostită din toată inima. Citirea rugăciunilor necesită respectarea unor reguli. Pentru a găsi un loc de muncă bun, credinciosul ce se adresează puterilor cerești trebuie să fie botezat. Majoritatea ortodocșilor care se adresează pentru găsirea unui loc de muncă nu se roagă în biserică, ci acasă.

Cu toate acestea, pentru a obține rezultatul dorit și pentru a găsi o slujbă cu adevărat profitabilă trebuie să știi cum se citește acatistul și rugăciunea pentru găsirea unui loc de muncă. Cel mai indicat este să citești ruga către Sfânta Xenia aflându-te lângă icoane.

icoana sfanta xenia
De cele mai multe ori, ortodocșii apelează la Sfântă pentru găsirea unui loc de muncă

„Iubind sărăcia lui Hristos, acum te îndulcești de ospățul cel veșnic. Cu nebunia cea părută ai rușinat nebunia acestei lumi. Prin smerenia Crucii ai primit puterea lui Dumnezeu. Pentru aceasta, dobândind darul ajutorării prin minuni, Fericită Xenia, roagă-L pe Dumnezeu să ne izbăvească de tot răul. Marindu-te, pe tine, Sfântă Xenia, cinstim pomenirea ta, ca tu să te rogi pentru noi, păcătoșii.

Sfântă maică Xenia, ai vieţuit sub acoperământul Celui Preaînalt. Și întărită ai fost de Maica lui Dumnezeu. Ai răbdat foamea şi setea, gerul şi arşiţa, defăimările şi prigonirile. Și ai primit de la Dumnezeu darul înainte-vederii şi al facerii de minuni. Iar acum sălăşluieşti întru lumina Celui Atotputernic.

Sfânta Biserică te preamăreşte acum ca pe o floare bineînmiresmată. Stând înaintea sfintei tale icoane, ne rugăm ţie ca uneia care eşti întru viaţa cea neîmbătrânitoare, dar petreci şi împreună cu noi. Primeşte cererile noastre şi le du la scaunul Milostivului Părinte Ceresc. Ca cea care ai îndrăznire către El.”Pentru a obține un loc de muncă bun, trebuie să depui un efort semnificativ și să te rogi intensiv

Acatistul Sf. Xenia pentru găsirea unui loc de muncă își va face efectul doar dacă adresarea către forțele cerești vine cu o dorință reală de a găsi un serviciu. Pentru a te concentra mai bine asupra rugăciunii trebuie să rostești acatistul lângă flacăra unei lumânări.

icoana sfanta xenia
Aceasta te va ajuta să scapi de emoții și să reușești, la fel ca și în timpul unui examen, să îți demonstrezi cele mai bune calitățiComentarii
Adauga un comentariu