Magazin

Accesoriile, piesele de biciclete care fac diferenta, la propriu si la figurat!

Publicat: 24 nov. 2020
piese biciclete

Posesorii de biciclete nu se opresc niciodata la simpla achizitionare a unui vehicul pe doua roti, ci isi doresc intotdeauna sa ii aduca imbunatatiri si sa il faca mai pe placul lor. Bineinteles, siguranta este esentiala, iar cele mai multe piese de biciclete au drept scop principal garantarea acesteia, insa exista o anumita categorie distincta de componente, cu rol functional sau estetic.

Ne referim la accesoriile pentru biciclete, care „imbogatesc” aspectul si utilitatea acestor mijloace de transport extrem de apreciate. In continuare, vom vedea ce produse contine oferta unui magazin online de profil.

Roco Piese comercializeaza sute de piese biciclete: angrenaje, cabluri, camere, cauciucuri, frane, furci, ghidoane, lanturi, lumini, pedale, pinioane, roti, sei, schimbatoare de viteze si scule. Asa cum spuneam si mai sus, majoritatea dintre ele garanteaza buna functionare a bicicletei, dar si vizibilitatea acesteia si a utilizatorului sau.

Totusi, pentru cei mai multi dintre noi, nu conteaza doar sa ne simtim in siguranta atunci cand urcam pe o bicicleta, ci mai ales sa ne faca placere si sa avem certitudinea ca am transformat respectivul vehicul intr-unul personalizat si unic.

De acest lucru se vor „ocupa” piesele de biciclete din categoria Accesorii, pe care ti le vom dezvalui in continuare. Ele se pot imparti in functie de scopul pe care il deservesc.

Unele iti fac simtita prezenta in trafic, in timp ce altele te ajuta sa depozitezi anumite bunuri pe drum, sa intervii rapid in momentul in care ai un mic incident sau sa stapanesti mai bine vehiculul pe doua roti. Pe site-ul Roco Piese, accesoriile sunt clasificate in alte 10 subdiviziuni: antifurt, aripi, claxoane, cric, diverse, mansoane, oglinzi, pompa, portbagaj, respectiv roti ajutatoare.

piese biciclete

Piese de biciclete cu rol functional. Conform logicii de mai sus, sub aceasta titulatura regasim piese precum antifurturile, cricul, oglinzile sau pompa de bicicleta. Acestea iti vor acorda un plus de incredere atat in clipele in care foloesti vehiculul tau preferat pe doua roti, cat si atunci cand il parchezi intr-un loc mai putin sigur.

Nu in ultimul rand, avand asupra ta o pompa, vei putea interveni in doar cateva minute, in cazul in care simti ca unul dintre cauciucuri este mai desumflat.

Piese de biciclete cu rol estetic. Aici intra abtibildurile de diverse forme si culori si chiar catadioptrii (numiti si ochi de pisica) si alte lumini care nu au un rol esential in asigurarea vizibilitatii. Practic, ne referim la orice modalitate prin care iti transformi bicicleta intr-una mai aproape de gusturile si personalitatea ta.

Piese de biciclete cu rol auxiliar. Nu in ultimul rand, in aceasta ultima categorie am putea include piesele care te ajuta in anumite momente sau situatii punctuale. Concret, un claxon te va face auzit de catre cei din fata, mai ales pe timpul zilei, atunci cand luminile nu sunt la fel de evidente.

In plus, un portbagaj iti va permite sa te deplasezi fara grija plaselor de cumparaturi ori a rucsacului. Iar rotile ajutatoare vor pastra echilibrul copiilor sau celor care abia invata sa mearga pe bicicleta.

Adauga un comentariu