International

Accident cumplit, după ce un autobuz s-a prăbușit de pe un viaduct. În urma tragediei,16 persoane și-au pierdut viața

Publicat: 05 dec. 2020
un autobuz s-a prăbușit de pe un viaduct
accident brazilia

Un cumplit accident a avut loc în orașul Joao Monlevade din Minas Gerais, Brazilia, după ce un autobuz plin cu călători s-a prăbușit de pe un viaduct. În urma tragediei, 16 persoane și-au pierdut viața și alte 27 au fost rănite.

Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, 16 persoane și-au pierdut viața în Brazilia, mai exact în orașul Joao Monlevade din Minas Gerais, după ce autobuzul în care se aflau s-a prăbușit de pe un viaduct.

Mai mult, alte 27 de persoane care se aflau în autobuz au fost rănite. Autobuzul s-a prăbușit de pe un viaduct de 20 de metri înălțime, iar cauza cea mai probabilă a fost o defecțiune la sistemul de frânare. Prăbușirea autobuzului a dus la moartea a 16 persoane. Potrivit El Pais, autoritățile braziliene au spus că 12 persoane au murit pe loc, iar alte 4 la spital, din cauza rănilor grave pe care le-au suferit.

6 persoane au scăpat fără nicio zgârietură

În urma prăbușirii autobuzului, alte 27 de persoane au fost rănite. Printre persoanele rănite se află și un tată cu cei doi copii ai săi. Cei trei au fost transferați de urgență la un spital din Belo Horizonte, la aproximativ 117 kilometri de locul în care s-a produs accidentul, iar în acest moment se află sub atenta supraveghere a medicilor.

Din fericire, 6 persoane au reușit să sară din autocar înainte ca acesta să se prăbușescă. Printre supraviețuitori se numără și șoferul autocarului. Potrivit celor mai recente date din anchetă, în autobuzul cu pricina se aflau cel puțin 45 de persoane.





Adauga un comentariu