National

Accident de circulatie TERIBIL! Trei adolescenti si-au pierdut viata

Publicat: 12 sept. 2014
1
Tragedie fara margini in judetul Cluj. Trei adolescenti au murit in urma unui teribil accident de circulatie petrecut in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 2:00, in localitatea clujeana Manatturel, in apropiere de Dej.
Cinci tineri, toti cu varsta cuprinsa intre 15 si 20 de ani, se aflau intr-un autoturism Renault Clio inmatriculat in judetul Bistrita-Nasaud. Iesisera la un suc in Dej si se intorceau spre casa, cand un caine le-a aparut in fata si s-a produs nenorocirea

Citeste si:O autoutilitara s-a ciocnit cu un autovehicul

 
Soferul in varsta de 20 de ani a incercat sa-l evite, dar, din cauza vitezei prea mari, nu a mai putut controla masina, a trecut printr-un parapet de pe marginea drumului si a plonjat in afara soselei, cazand cu masina de la inaltime si oprindu-se cu rotile in sus, scrie someseanul.ro. 
Impactul violent a facut ca autoturismul sa se rostogoleasca de mai multe ori, iar apoi sa se opreasca cu rotile in sus. Doi dintre tineri au fost proiectati in afara autovehicului, la o distanta de peste 10 metri de masina si au fost gasiti dupa minute bune de cautari, zona accidentului nefiind luminata.
Niciunul dintre cei doi nu a mai putut fi salvat, in ciuda eforturilor facute de echipajele medicale.
Adauga un comentariu