Local

Accident feroviar în municipiul Iași. O femeie și-a pierdut viața după ce a fost lovită de un tren – EXCLUSIV, FOTO/VIDEO, UPDATE

Publicat: 26 sept. 2022
Accident feroviar în municipiul Iași. O femeie și-a pierdut viața după ce a fost lovită de un tren - EXCLUSIV FOTOVIDEO UPDATE
O femeie și-a pierdut viața după ce a fost lovită de un tren

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident feroviar în zona pasajului către Selgros, municipiul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că o femeie a fost lovită de trenul care circula pe direcția Vaslui – Iași.

UPDATE 27 septembrie 2022: Oamenii legii au transmis faptul că femeia nu s-a asigurat la traversarea căii ferate.

„La data de 26 septembrie a.c., polițiștii de Transporturi Iași au fost sesizați despre faptul că trenul Vaslui-Iași a surprins și accidentat mortal o femeie, care nu s-ar fi asigurat la traversarea căii ferate. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și pentru identificarea femeii. Ora sesizării este 21.30”, au transmis autorităţile.

UPDATE: Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul alcooltest și rezultatul a fost 0.

UPDATE: Din păcate, echipajele care au sosit la fața locului au constatat decesul.

„Începând cu ora 19.55, victima a fost declarată decedată. Cauza a rămas în atenția organelor abilitate pentru cercetări”.

UPDATE: Femeia era fără adăpost și avea aproximativ 50 de ani.

La fața locului s-au deplasat din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj de primă intervenție și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă cu medic.

Victima este o persoana de sex feminin și a fost găsită inconștientă. Circulația feroviară este oprită în aceste momente.
Comentarii
Adauga un comentariu