National

Accident feroviar îngrozitor la Bacău! Un bărbat a decedat după ce o mașină a fost lovită de tren – FOTO / VIDEO / UPDATE

Publicat: 01 nov. 2020
Accident de tren la Bacău
Accident de tren la Bacău

Un accident feroviar grav a avut loc astăzi în județul Bacău. O mașină cu numere de înmatriculare de Bacău a fost lovită din plin de un tren.

UPDATE: Un bărbat a decedat şi doi copii au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită, duminică, de o locomotivă fără vagoane, în municipiul Bacău, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, căpitanul Andrei Grecu.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs în cartierul Gherăieşti, iar la faţa locului au intervenit pompierii cu autospeciala de descarcerare grea.

„În urma accidentului feroviar au rezultat trei victime din autoturism: un bărbat decedat, în vârstă de 43 ani, încarcerat, care a fost extras de echipajul de descarcerare, şi doi copii cu multiple traumatisme care au fost preluaţi de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Bacău”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Știrea inițială

Nu se cunoaște exact cauza producerii accidentului, însă cel mai probabil, șoferul nu s-a asigurat la traversarea căii ferate.

În urma evenimentului feroviar s-a înregistrat o victimă decedată. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Accident feroviar la Gara Nicolina. Căștile audio i-au adus sfârșitul unui ieșean

Pe 23 octombrie, s-a produs un accident feroviar la Iaşi, la Gara Nicolina. Garnitura de tren a lovit o persoană. Narcis Z. în vârstă de 20 de ani era din localitatea ieșeană Horlești. Venise în Iași pentru iubita sa dar și pentru a se întâlni cu un prieten. Acesta a traversat calea ferată având căștile audio în urechi și nu a auzit trenul apropiindu-se. Tânărul se afla într-o conversație telefonică cu prietenul cu care urma să se vadă. Acesta a avut un șoc în momentul impactului, atunci când a realizat ce s-a întâmplat și a anunțat imediat rudele lui Narcis.

Din păcate pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic. Acesta a decedat în urmă cu câteva momente.

 

 
Adauga un comentariu