Actualitate

Accident grav in Podu Ros. Tanara izbita de masina in statia de tramvai

Publicat: 17 iul. 2016
1

Un grav accident rutier s-a produs ieri dimineata, 17 iulie, in Podu Ros, acolo unde o tanara, care se afla in statia de tramvai, a fost izbita din plin de un autoturism. Potrivit martorilor, tanara traversase strada regulamentar si coborase pentru o clipa de pe refugiu pe sine, pentru a ocolo un grup de calatori, moment in care a fost izbita de masina care a trect pe liniile de tramvai. In zona a intervenit un echipaj SMURD, victima fiind transportata la Spitalul Sfantul Spiridon. Femeia prezinta numeroase fracturi si un traumatism cranio-cerebral. La fata locului s-au deplasat si politistii, care au deschis o ancheta.

Vezi si Accident GRAV in judetul Neamt. Trei tineri au murit dupa ce au intrat cu masina intr-un cap de pod

Comentarii
 • si asta nu e tot, cat de curand se v-a intampla o nenorocire de o sa intre o masina intrun peron de tramvai plin de oameni , unde dracu ati vazut voi ocolirea refugiului de tramvai prin stanga, boi incaltati cu 4 clase

 • Ar trebui in zona statiilor sa nu se circule si mai mult ar trebui montate inainte de statii niste cocoase ca soferii nostri cand pleaca de la semafor parca sunt la cuse !!

 • Ce pisicii ma-sii o fi asa de greu pentru Primaria Iasi sa faca niste refugii mai late? Ele trebuiau sa aiba vreo 3 metri latime si asa ar fi incaput si banci si automatul de bilete, plus un spatiu de siguranta fata de traficul auto. Cel putin in Podu Ros nu are loc lumea, refugiul fiind mult subdimensionat, iar spatiu de extindere este berechet daca se elimina niste dughene de pe trotuare.

 • Probabil soferul vorbea la telefon sau cu sotia, care era alaturi si a facut atac de panica, conform ZIarului de Iasi. Intr-adevar, sunt prea inguste peroanele, fata de numarul mare de calatori, fiind vorba de statii extrem de aglomerate, chiar si acum, cand este vacanta elevilor si a studentilor. Directia Tehnica din Primarie ar trebui sa faca urgent un proiect pe tema modificarii locului de asteptare in statii (extindere sau reamplasare pe trotuar, cu semaforizare adecvata). Soferii nu vor tine cont ca cineva poate oricand sa faca un pas alaturi de peron. Cel cu patru roti este stapan pe carosabil, nu conteaza altceva. Camionul din Franta macar era condus de un dement. Aici micile acte de ,,terorism,, din trafic se datoreaza neatentiei, inclusiv a celor care decid, pt. ca ei merg tot cu autoturismul, nu cu RATP.

 • NU SE OCOLESTE REFUGIUL PRIN STANGA, IAR IN DREPTUL LUI SE REDUCE VITEZA. SOFERUL VINOVAT SA PLATEASCA CU INCHISOAREA, IAR CAT DE REPEDE TREBUIE INSTALATE SPINARI DE MAGAR, ACELE COCOASE CARE OBLIGA LA REDUCEREA VITEZEI.

 • Sper ca acest caz sa nu se musamalizeze de catre politie si soferul sa plateasca. Din cate stiu nici pana la ac ora nu a luat cineva din politie legatura cu victima.
  Oricum vom scrie pe tolo.ro. poate asa nenorocitul de sofer va plati si cei de la politie isi vor face datoria.

 • Statia de tramvai este LIMITATA DE BORDURA, deci nu a fost lovita „IN STATIE” ci pe linia de tramvai care este si parte carosabila. Slava cerului ca n-a fost lovita de tramvai ca nu mai scapa cu viata! De ce nu pot fi atenti pietonii care nu-s pe trotuar ci pe CAROSABIL!. LELGEA ESTE UNA SI ACEEASI PENTRU TOATA LUMEA, prin urmare victima este vinovata deoarece nu se afla in statia de tramvai ci pe carosabil, pentru ca chiar si coborata de pe bordura doar tot pe partea carosabila este! Nu conteaza viteza cu care se circula cat timp masina nu s-a cocotat in statia de tramvai ci a mers pe acoolo pe unde trebuie sa mearga, pe partea carosabila!

  • ” nu conteaza viteza cu care se circula”

   Ba tu esti retard???? cum dzeu sa nu mergi prudent cant intri intr-o zona plina de oameni ..chiar daca ei sunt pe refugiu. Uite datorita unor idioti ca tine mor oameni pe trecerile de pietoni.

 • Dpdv legal se poate circula pe linia de tramvai (este indicator de ocolire a refugiului prin stanga sau dreapta) cu mentiunea ca este limitare de viteza (30 km/h).
  Deci daca soferul avea sub 30 la ora este strict vina pietonului.

Adauga un comentariu