National

Accident grav pe A1: doi morti si doi raniti

Publicat: 26 iun. 2012
Doua persoane au murit si alte doua au ajuns la spital cu rani grave, dupa ce o cisterna plina cu 40 de tone de motorina a lovit in spate un camion care transporta stupi cu albine. Accidentul a avut loc pe autostrada Bucuresti – Pitesti, la kilometrul 60.
Potrivit Adevarul de Targoviste, accidentul a avut loc in jurul orei 02.00. La fata locului au fost prezente mai multe echipaje de la SMURD, Ambulanta, Politie, dar si pompieri, care au stropit recipientul cisternei incarcate cu motorina pentru a preveni o explozie. Varianta luata in calcul de oamenii legii este ca soferul cisternei sa fi adormit la volan, lovind in acest fel stupina, din spate.
„Desfasuram cercetari cu privire la modul si dinamica accidentului de circulatie. Nu ne putem pronunta cu certitudine cum s-a intamplat acesta. Cu albinele este posibil sa decidem sa le ucidem. Cand soarele va rasari, ele, conform obiceiului, vor pleca sa adune miere. In aceste conditii, e posibil sa patrunda si pe carosabil si sa fie alte evenimente”, a declarat comisarul-sef de Politie Carol Varla, sef Politia Autostrazi.


loading...

Adauga un comentariu