National

Accident GRAV pe DN 79. Doua persoane au murit dupa ce un autovehicul s-a ciocnit cu un camion

Publicat: 07 iul. 2016
1
Accident grav seara trecuta pe DN79 Arad – Oradea. In accident au fost implicate doua autovehicule, un autoturism Opel condus de un barbat in varsta de 26 de ani din orasul Curtici si un autocamion de 7.5 tone condus de un barbat in varsta de 67 de ani din judetul Timis, in cele doua autovehicule aflandu-se doar conducatorii auto. Cei doi barbati au murit in urma impactului.
„Accidentul s-a produs pe DN 79 Arad – Oradea, in zona localitati Zimandul Nou. In momentul sosirii echipajelor de interventie, un echipaj descarcerare a Detasamentului Arad al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad si echipajele de la Serviciul Judetean de Ambulanta, Statia Arad, au constatat ca este vorba despre doua victime, ambele decedate, soferii celor doua autovehicule. Dupa ce politistii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Arad au efectuat cercetarile specifice la fata locului, s-a procedat la scoaterea victimelor din cele doua autovehicule, medicii constatand decesul celor doi barbati”, a declarat capitan George Plesca, purtator de cuvant al ISU Arad.
In urma primelor cercetari facute la fata locului, s-a stabilit ca soferul de 26 de ani al autoturismului, din orasul Curtici, judetul Arad si care se indrepta spre casa, a pierdut controlul asupra volanului si patruns pe contrasens, intrand in coliziune frontala cu autocamionul inmatriculat in judetul Timis, condus regulamentar de barbatul in varsta de 67 de ani, in urma impactului deosebit de puternic, cele doua autovehicule fiind proiectate in afara carosabilului, de-o parte si de alta a soselei, a declarat comisar Nicolae Crainic, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Arad.
Adauga un comentariu