Magazin

Accident grav pe partia Bradul din Poiana Brasov

Publicat: 03 feb. 2014
1

Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov. Baietelul a fost lovit de un cauciuc si a fost aruncat 20 de metri pe partie. Primarul Brasovului a declarat la REALITATEA TV ca agentii economici nu au aprobare pentru inchirierea acestui tip de echipamente.

Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov. Baietelul a fost lovit de un cauciuc si a fost aruncat 20 de metri pe partie.

Citeste si Orarul si tarifele partiei de schi din Copou

Primarul Brasovului a declarat la REALITATEA TV ca agentii economici nu au aprobare pentru inchirierea acestui tip de echipamente.

Citeste si Pitipoancele fac furori pe partie. Iata cu ce poze se lauda – FOTO

„Cei care inchiriaza aceste echipamente isi asuma raspunderea. Agentii economici nu au aprobare de la Primarie pentru inchirierea acestor echipamente. Incepand cu sezonul urmatorul partia Bradul va fi inchisa cu un sistem de siguranta. Ca urmare a sesizarii colegilor de la Salvamont am luat deja masuri. Este o situatie neplacuta”, a spus primarul Brasovului, George Scripcaru, la REALITATEA TV in cadrul emisiunii Jocuri de putere.

Citeste si Accident groaznic la sanius. Turisti in stare grava la spital

Adauga un comentariu