National

Accident GRAV soldat cu doi morti in Mehedinti. Doua autotrenuri si un autoturism au intrtat in coliziune

Publicat: 22 iun. 2016
1
Doua persoane si-au pierdut viata in urma unui grav accident de circulatie in care au fost implicate doua autotrenuri si un autoturism. Cele doua autotrenuri au fost cuprinse de flacari. Traficul rutier pe DN6 Orsova – Drobeta-Turnu Severin este intrerupt pe raza localitatii Gura Vaii, din cauza evenimentului rutier.
Conducatorii auto sunt sfatuiti sa manifeste intelegere fata de situatia creata si sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului. Potrivit martorilor de la fata locului, conducatorul unui autoturism inmatriculat in judetul Bihor ar fi iesit prea mult de pe banda de circulatie, moment in care a intrat in coliziune cu un autotren care venea din sens opus.
Un alt autotren care circula regulamentar in spatele acestui autoturism de Bihor nu a mai putut evita impactul si a intrat in autotrenul implicat in accident. Impactul a fost extrem de violent, cele doua autotrenuri luand pur si simplu foc, iar conducatorul auto dintr-un vehicul murind prin carbonizare. Si conducatorul autoturismului cu numere de Bihor a decedat pe loc, iar un alt pasager aflat in vehicul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin.
Adauga un comentariu