National

Accident grav. Trei persoane au fost ranite

Publicat: 24 aug. 2015
1

Un accident grav s-a produs azi, la iesirea din Timisoara spre Vama Moravita. In accident au fost implicate trei persoane, cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de o alta masina, iar apoi a fost proiectat intr-un autotren. „O tanara de 19 ani a condus un autoturism pe un drum laturalnic, iar la intrarea pe Calea Sagului, in Timisoara, a intrat in coliziune cu un alt autoturism, care circula dinspre localitatea Sag inspre Timisoara, regulamentar. In urma accidentului, autoturismul care se deplasa regulamentar a fost proiectat intr-un autotren care circula in sensul opus de mers. In urma accidentului, trei persoane care se aflau in autoturismul care circula regulamentar au fost transportate la spital, suferind rani. Este vorba de trei barbati, cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani”, a declarat Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant in cadrul IPJ Timis.

Vezi si EXCLUSIV. Copil surdo-mut, lovit de masina pe Nicolae Iorga.

Politistii au intocmit dosar penal in acest caz pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc accidentul.

Comentarii
  • 12% din totalul suprafeței uscate a Pământului aparține Rusiei! Este o țară enormă, care are 11 fusuri orare şi pe care o traversezi cu trenul de la est la vest în mai mult de o săptămână!!! Deşi are o suprafăță incredibil de mare, Rusia mai vrea teritorii! Vrea şi are Crimeea, vrea estul Ucrainei, vrea Polul Nord şi acum a luat şi Marea Ohoțk… Nu are niciun sentiment despre ceilalți, tot ce contează e să-şi mărească teritoriul, asemenea unui obez care nu se mai satură mâncând.

Adauga un comentariu