National

Accident groaznic, 7 victime şi 6 maşini implicate la Nădlac din cauza telefonului mobil – FOTO

Publicat: 19 iul. 2020
accident rutier Nădlac
accident rutier Nădlac

Un accident înfiorător a avut loc astăzi în orașul Nădlac, județul Arad, la doar 1 km de vama Nădlac. Autoritățile erau la un pas de a declanșa codul roșu de intervenții, anunță ISU Arad. Duminca îngrozitoare pentru 7 persoane implicate într-un accident rutier din Nădlac, la doar 1 km de Punctul de Trecere a Frontierei. Două mașini persoanle și o autoutilitară au fost împlicate într-un grav accident rutier, după ce şoferul autoutilitarei era atent la telefonul mobil, nu la drum.

Cele două mașini pe care le-a lovit circulau regulamentar cu viteză redusă și adaptată la coloană de mașini spre Vama Nădlac 2. Șoferul autoutilitarei a intrat în plin în cele două mașini care au fost proiectate în alte trei mașini aflate în coada de pe A1. Din primele informații furnizate de ISU Arad, accidentul s-a produs la ora 11:17. Poliția a constatat în urma cercetărilor că șoferul autoutilitarei avea alte activități la volan care-i distrăgeau atenția de la drum.

Martorii accidetului spun că acesta era pe telefonul mobil și în momentul accidentului nu se uita la drum.

La fața locului au intervenit mai multe autospeciale ISU și IGSU care au acordat primul ajutor victimelor implicate. De asemenea și autoritățile din Nădlac au fost mobilizate, la fața locului un echipaj de stingere SVSU Nădlac, precum și un echipaj SAJ Nădlac.

Adauga un comentariu