International

ACCIDENT HORROR cu cel putin 33 de morti – FOTO

Publicat: 14 apr. 2013
Accidentele sunt frecvente pe strazile din Peru. Autoritatile atribuie in general aceste accidente vitezei excesive a autovehiculelor intr-o tara in care reteaua rutiera traverseaza in mare parte zone montane
Cel putin 33 de persoane au murit si alte zece au fost ranite dupa ce un autocar care circula pe o autostrada din nordul Perului, a cazut, sambata, de la 200 de metri intr-o prapastie, au anuntat autoritatile sanitare citate de AFP.
„Am identificat 33 de persoane moarte si zece ranite”, a declarat pentru agentia oficiala Andina Henry Rebaza, directorul departamentul Sanatatii din regiunea La Libertad (nord). Printre victime figureaza profesori, medici si infirmieri, informeaza realitatea.net.
Autocarul se deplasa intre localitatea andina Cajabamba, din provincia Otuzco, si orasul Trujillo, pe coasta Pacificului.
Rebaza a precizat ca la bordul vehiculului calatoreau 43 de pasageri pe scaune dar si alte persoane in picioare, motiv pentru care bilantul ar putea sa se agraveze. Majoritatea victimelor sunt profesori care predau in diferite localitati din Anzi si care isi petreceau sfarsitul de saptamana la Trujillo, a precizat politia.
Accidentul s-a produs in cursul diminetii, din motive necunoscute. Autoritatile au deschis o ancheta. Accidentele sunt frecvente pe strazile din Peru. Autoritatile atribuie in general aceste accidente vitezei excesive a autovehiculelor intr-o tara in care reteaua rutiera traverseaza in mare parte zone montane. Potrivit ultimelor statistici oficiale, in 2011 au avut loc 1.108 accidente rutiere in Peru, care s-au soldat in total cu 1.124 de morti si 2.583 de raniti.ACCIDENT HORROR: Cel putin 33 de morti
Adauga un comentariu