Eveniment-Social

Accident in care au fost raniti patru adulti si un copil. Detalii de la martorii oculari

Publicat: 14 aug. 2016
1
@Cateva clipe de neatentie i-au pus pe umeri unei soferite patru raniti, printre care propriul copil @La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, care au stabilit cauzele accidentului
 
Intr-un moment de neatentie, orice sofer poate provoca un accident rutier, chiar daca fiecaruia ii este greu sa isi imagineze ca ar putea trece printr-un asemenea cosmar. Responsabilitatea conducatorului auto este cu atat mai mare cu cat in masina se afla mai multe persoane ce asteapta sa ajunga cu bine la destinatie. Probabilitatea ca sentimentul de vinovatie sa apara imediat dupa producerea unui accident de circulatie este si mai mare daca in autoturism se aflau si minori.
 
Printre amintirile unui copil de trei ani se va numara si un incident provocat chiar de mama sa, care s-a petrecut sambata, in jurul orei 13:30, in preajma localitatii Blagesti. O femeie de 33 de ani, care conducea o Dacia Logan, nu a reusit sa manevreze corespunzator volanul, astfel ca a efectuat un viraj periculos spre stanga, iar impactul cu un autovehicul care se indrepta spre Ruginoasa a fost inevitabil.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Pascani, care au inceput primele cercetari si au acordat primul ajutor victimelor. In autoturismul pe care il conducea femeia de 33 de ani se mai aflau inca patru persoane, printre care si minorul de trei ani. La Spitalul Municipal de Urgenta din Pascani a ramas doar un barbat implicat in accident. Acesta a fost internat la Ortopedie, pentru ca medicii i-au depistat o fractura de astragal si luxatie a calcaneului.

De asemenea, a avut nevoie si de ingrijirile de specialitate ale medicilor de la Anestezie si Terapie Intensiva. La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Sfantul Spiridon” din Iasi au ajuns soferita, copilul acesteia si inca un barbat, de 48 de ani. Minorul de trei ani a fost internat la Pediatrie, iar mama acestuia va avea nevoie de ingrijirile cadrelor medicale de la Sectia Clinica de Ortopedie si Traumatologie, deoarece a suferit doua fracturi, una de bazin si una a humerusului drept.

Barbatul de 48 de ani a primit ingrijirile necesare in cadrul Clinicii Buco-Maxilo-Faciale de la Spitalul „Sfantul Spiridon”, pentru ca si-a fracturat peretii sinusului maxilar si prezenta afectiuni la nivelul hemosinusului, dar a fost trimis la Spitalul Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iasi, pentru alte investigatii. Cealalta victima, femeie, nu a avut nevoie de spitalizare si a plecat la domiciliu.
 

Martorii de la locul accidentului rutier spun ca soferita autoturismului Logan ar fi pierdut controlul volanului inainte de intrarea in viraj. Circulatia din zona a fost blocata zeci de minute, pana cand politistii si-au indeplinit atributiile de serviciu. 
Comentarii
Adauga un comentariu