Actualitate

Accident infiorator la Holboca

Publicat: 23 iun. 1999
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:3554;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•Flacari si untura incinsa au sarit in fata unui prunc •Lasati singuri in casa micutii familiei Stoica s-au apucat sa faca gogosi •Stropii de apa aruncati in tigaie au facut sa sara untura si sa ia foc vasul •Fata, toracele si miinile lui Ionut prezinta arsuri foarte grave

Ramasi singuri acasa dupa plecarea celor mari la cimp, copii familiei Stoica, din Holboca, au generat un accident din care pruncul de un an al familiei, Ionut, a suferit arsuri grave.
Ieri, in jurul orei 10.30, familia Stoica din Holboca a plecat la cimp. Cei patru copii ai familiei, cu virste cuprinse intre 1 si 6 ani au ramas singuri. In loc sa se joace cu jucariile sau in curte, cei patru s-au hotarit sa-si imite parintii, unii trebaluind prin gradina, iar fetita s-a apucat de gatit. A scos tigaia din cuptor, a uns-o cu untura dintr-un borcan si a pus-o pe foc. Din faina amestecata cu apa ea a facut niste turtite pe care le-a numit „gogosi”. In momentul in care Mariana a aruncat in untura incinsa primele turte, cana cu apa s-a varsat in tigaie, producind o explozie puternica a amestecului produs. Flacari si untura incinsa au improscat fata, toracele si minutele lui Ionut Stoica, pruncul de numai un an al familiei. Urletele de durere ale acestuia au alertat vecinii care au stins incendiul care deja izbucnise. Micutul Ionut a fost grabnic transportat de un echipaj al Serviciului de Ambulanta la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iasi.
Catalin DUMITRESCU
Adauga un comentariu