Actualitate

Accident la Heci: doi tineri au fost loviti de un autoturism. Soferul a fugit de la locul accidentului, dupa care si-a abandonat masina

Publicat: 22 apr. 2013

Accident auto cu 2 victime in aceasta dimineata, in jurul orei 03.00, pe raza localitatii Heci din comuna Lespezi. Doi tineri, Ovidiu Cabujan de 26 ani si prietena acestuia Elena Brabula de 20 ani, ambii din localitatea Heci, mergeau pe marginea drumul, iesiti cel mai probabil de la discoteca ce se afla situata in apropiere, cand un autoturism i-a lovit in plin.

Fiind noapte martorii nu au reusit sa vada numarul sau marca autoturismului. Un echipaj al Statiei de Ambulanta Pascani a ajuns imediat la fata locului, de unde i-a transportat pe cei doi tineri la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani.

Medicii pascaneni au stabilit faptul ca cei doi au suferit mai multe traumatisme, in stare mai grava fiind Ovidiu Cabujan, care suferit o fractura la membru inferior stang si multiple traumatisme. Datorita acestui lucru medicii au decis transferul catre Spitalul “Sfantul Spiridon” Iasi.

In urma cu aproximativ o ora, lucratorii Biroului Rutier Pascani, in frunte cu cms. sef Costel Spanu, au identificat autoturismul celui care i-a lovit pe tineri, un Opel Zafira, pe un deal din localitatea Berezlogi.

Politistii continua ancheta pentru a determina cine este soferul ce a provocat accidentul.loading...

Adauga un comentariu