Eveniment-Social

Accident la Popricani

Publicat: 09 feb. 2011
1

O soferita din Popricani a accidentat marti seara un carutas. In timp ce se deplasa dinspre Popricani spre Iasi, in satul Vinatori, Tereza F., in varsta de 57 ani, a intrat in coliziune cu un vehicul cu tractiune animala. In urma coliziunii, caruta a parasit carosabilul, a ajuns pe un teren agricol de pe partea dreapta, iar carutasul a cazut si s-a accidentat grav. „Mihai L., de 36 ani, din comuna Tiganasi, prezenta halena alcoolica, recoltandu-i-se la spital probe biologice de sange. Conducatoarea auto a fost testata cu etilotest, insa nu consumase bauturi aloolice”, a declarat Madalin Taranu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.
Carutasul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente (UPU) de la Spitalul de Urgente Sf. Ioan cu multiple traumatisme si contuzii. „Pacientul a fost preluat in UPU si diagnosticat cu contuzie sold drept, contuzie antebrat drept, contuzie toraco-abdominala, contuzie lombara si de bazin. De asemenea, pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral si numeroase escoriatii la antebratul drept”, a declarat dr. Paul-Dan Sarbu, directorul medical si purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgente Sf. Ioan.
In timpul investigatiilor, pacientul a lesinat de mai multe ori. Dupa ce a fost stabilizat de medicii de la UPU Sf. Ioan, barbatul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie pentru investigatii de specialitate.

Adauga un comentariu