Magazin

Accident la „Romanii au talent”! Acest concurent a fost la un pas de moarte

Publicat: 09 mai 2015
1

Seara plina de emotii la „Romanii au talent„. Pianistul Traian Constantin a cazut de pe scena la scurt timp dupa ce si-a incheiat prestatia. Neatent, concurentul care se pare ca nu era deloc familiarizat cu noul decor, s-a prabusit in fata publicului.

Spectatorii au sarit ca arsi sa-i acorde ingrijiri. Desi cazatura a fost una destul de serioasa, Pavel Bartos i-a linistit pe cei din public explicandu-le ca Traian Constantin este in afara oricarui pericol si nu are nevoie de ajutor specializat. „Am trecut peste socul asta. E prima data cand cad de pe o scena. Sunt intreg, nu mi-am rupt nimic. Am primit toate ingrijirile de care aveam nevoie”, a spus tanarul usor rusinat, potrivit click.ro.

Constantin Traian (35 de ani) are o poveste de viata care i-a emotionat pe jurati si pe telespectatori. El a fost abandonat la varsta de doi ani si in prezent este profesor de muzica.

Comentarii
  • „Acest concurent a fost la un pas de moarte”.
    „Traian Constantin este in afara oricarui pericol si nu are nevoie de ajutor specializat”.
    Ori sunteti retardati ori retardati… nu a avut nevoie de ajutor specializat da era la un pas de moarte ? Mancaiati _)_ la ala care era la un pas de moarte. Din cauza ********* ca voi, apar tot felul de articole cretine, ce prosteste pe cei slabi de caracter. Din cauza celora ca voi se spune ca sunteti niste ****** 😉

  • ce vă mai place să exagerați!puneți-vă creierul la lucru ,nu umblați numai după senzational.ziariști de…..

Adauga un comentariu