National

Accident pe Dunare. Doua ambarcatiuni s-au lovit. Un barbat e dat disparut

Publicat: 25 aug. 2013
1

Un barbat din suburbia Tudor Vladimirescu a municipiului Tulcea, in varsta de 45 de ani, este cautat de autoritati, dupa ce lotca in care se afla a fost implicata duminica intr-un accident pe Dunare.

Potrivit unui raport preliminar al Capitaniei Zonale a Portului Tulcea, barbatul se afla singur in barca atunci cand aceasta a fost lovita de o ambarcatiune tip Laguna, cu un motor de 20 de cai putere, care se indrepta spre Tulcea.

„In urma coliziunii, barbatul, in varsta de 45 de ani, a fost dat disparut. Deocamdata, nu ne putem pronunta cu privire la viteza ambarcatiunilor, insa avariile provocate la acestea aproape ca lipsesc. Este posibil ca victima sa fi fost bolnava”, a declarat, pentru Agerpres, directorul Capitaniei Zonale a Portului Tulcea, capitan sef de port Dan Ichim.

Sursa citata a precizat ca, in ambarcatiunea tip Laguna, se aflau trei persoane, conducatorul acesteia fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Tulcea pentru recoltarea probelor necesare stabilirii alcoolemiei, conform procedurilor in vigoare.

Cautarile barbatului disparut continua sub coordonarea Capitaniei Zonale a Portului Tulcea. Ambele ambarcatiuni implicate in eveniment sunt in momentul de fata asigurate la mal.

Adauga un comentariu