National

Accident rutier. A fost implicată o mașină de poliție aflată în misiune

Publicat: 01 dec. 2019

O mașină de poliție din Capitală, aflată în misiune, a fost implicată, duminică seara, într-un accident pe Șoseaua Berceni. Șoferul și cei doi polițiști au fost răniți și au fost transportați la spital.

„In jurul orei 20.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier. Acesta a avut loc in intersecția sos.Berceni-str.Turnu Măgurele. A fost implicată o autospecială de poliție.

Conducatorul autospecialei, care se deplasa in regim prioritar, cu semnalele optice și acustice in funcțiune, se deplasa pe sos.Berceni, iar când a ajuns la intersecția cu str.Turnu Măgurele a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula pe str.Ion Iriceanu dinspre sos. Oltenitei către bd. Alexandru Obregia.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducatorului autospecialei și a celor doi ocupanți(polițiști), care au fost transportați la spital in vederea acordării de îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la fata locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe sensul de mers catre Piața Sudului aplicându-se restricții de circulație sub îndrumarea polițiștilor rutieri”, anunță Brigada Rutieră a Capitalei.loading...

Adauga un comentariu