Local

Accident spectaculos la Iaşi. Un bărbat beat s-a răsturnat cu un triciclu. O persoană a decedat, iar 5 au fost rănite – Exclusiv, Update

Publicat: 12 iul. 2021

Astăzi, 12 iulie 2021, în localitatea ieșeană Tansa a avut loc un accident rutier. Un triciclu s-a răsturnat într-o curbă și a intrat într-un cap de pod. În urma evenimentului rutier au rezultat șase victime. Dintre acestea trei sunt copii. Din păcate o persoană a decedat. La fața locului s-au deplasat un Echipaj de Salvare Aeriană și o Autospeciala pentru transport personal si victime multiple.

Update: Cele cinci persoane care au supraviețuit accidentului sunt evaluate în aceste momente de echipajele medicale.

Șoferul triciclului a fost testat cu aparatul etilotest. În urma testării a reieșit faptul că bărbatul avea o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articol în curs de actualizare

 

Comentarii
 • O grama’ di biețâvani puturoși șî tranchilizaț di prostii prin Muolduova cee! Da și sâ-i fași?! N-ai și-i fași – cum o vré Mniezău!

 • # Raluca !
  Oare cum ar fii sa te frecam toti Moldovenii in toate gaurile pe care le ai, si altele pe care le putem face noi unde vrem?
  Mere, da si sa-i fași !!!

 • Ce citim noi aici și mai că nu ne vine a crede: ”Un triciclu s-a răsturnat într-o curbă și a intrat într-un cap de pod. În urma evenimentului rutier au rezultat șase victime (wtf ?!). Dintre acestea trei sunt copii. Din păcate, o persoană a decedat”. Ce drac de tricicletă e aia, să se urce în/pe ea … 6 persoane ?!?! O fi fost vreun prototip care interesează NASA ? 🙂 Sau sunt, pur și simplu, niște boi la mijloc ? Simplu. 5 boi legați la oiște, tractau tricicleta de oiște, iar unul, cu biciul, îi mâna din urmă. Care din ei a… prins capul de pod ? Fabulos. Asta e de Guiness Book.

 • Hahahaha, EXACT la asa un raspuns ma asteptam din partea unui moldovean sadea, oligofren din nastere cu tendinte criminale si inclinat spre viol, gene mostenite din tata-n fiu. Intotdeauna zona aia va ramane JEGUL de pe gulerul civilizatiei romanesti.

 • Sunt Tămăduitoarea Larisa,apelaţi ACUM cu încredere la +40785893646 pentru rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastră. Împreunez iubit cu iubită,soţ cu soţie.
  Aveţi nelămuriri în familie,neînţelegeri,probleme pe plan financiar,simţiţi că sunteţi afectat de blesteme ce vă aduce viaţa la ruină,toate aceste probleme vor lua sfârşit apelând la harul şi puterea mea;farmecele pot ajunge să vă controleze viaţa şi fericirea şi destinul,eu prin înţelepciunea mea şi prin harul suprem pe care l-am moştenit de la străbunica mea continuu să întâmpin şi să ajut oameni să scape de toate problemele şi suferinţele,te pot ajuta ca destinul tău să meargă pe acelaşi drum cu tine,te ajut să îţi rezolvi problemele în dragoste şi să îţi găseşti marea iubire. Relaţi la telefon +40785893646

Adauga un comentariu