Local

Accident rutier cu victimă la Iaşi. O femeie a fost acroşată de un autoturism. Momentul producerii accidentului – VIDEO

Publicat: 19 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier cu victimă la Iaşi. O femeie a fost acroşată de un autoturism. Momentul producerii accidentului - VIDEO
Accident rutier cu victima la Iaşi. O femeie a fost acroşată de un autoturism

În urmă cu puţin timp un accident rutier s-a produs în municipiul Iaşi. Din primele informaţii vorbim despre un accident cu victima. Concret, o femeie a fost acroşata de un autorurism în zona Țesătura. Din câte se pare, femeia travers stradă pe trecerea de pietoni.

Accident rutier cu victima la Iaşi. O femeie a fost acroşată de un autoturism

Accidentul s-a produs cu puţin timp în urmă şi a rezultat rănirea unei femei. Aceasta traversa prin loc permis, concret, pe trecerea de pietoni. Momentan nu se cunosc cu exactitate circumstanţele producerii accidentului. La faţa locului şi-au făcut apariţia poliţiştii rutieri, dar şi un echipaj medical. Nu se cunoaşte cu exactitate starea de sănătate a femeii. Poliţiştii au început o anchetă. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Momentul producerii accidentului a fost surprins de câteva camere video

Momentul producerii accidentului a fost surprins de camerele video din zonă. Pe imagini se poate vedea că femeia care s angajase în traversarea regulamentară a străzii a fost acroşata de un autoturism marca Renault. Interesant este faptul că intersecţia în cauză era plină de poliţişti rutieri. Nu se înţelege cu exactate de ce şoferul a acţionat în acest mod. Deşi pe imagini poate vedea că femeia se grăbeşte în traversarea străzii, dar şoferul nu este atent şi o acroşează pe aceasta. La prima vedere, şi din informaţiile obţinute, se pare că şoferul este vinovat de producerea accidentului rutier.

 

Tot mai multe accidente se produc în Iași

În ultima perioadă, în municipiul Iaşi s-au soldat tot mai multe accidente. Cea mai întâlnită cauză este neatenţia şoferilor. Numai în cursul zilei de 15 iulie 2020, în municipiul Iaşi s-au produs 4 accidente soldate cu rănirea a mai multor persoane. În accidentele produse ieri au fost implicate mai multe autoturisme, printre care şi o ambulanţă SMURD, un tramvai CTP dar şi mai multe autoturisme.

Accidentul în care au fost implicate cele mai multe autoturisme s-a produs în zona Dacia din Iaşi. Accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, un autorism intrând într-un alt autovehicul care la rândul lui a intrat în alte 3 maşini. Tot pe 15 iulie, în Iaşi s-a produs un alt accident care putea să se transforme într-o tragedie. Concret, un tramvai CTP a acroşat un autoturism, dar din fericire nimeni nu a fost ranti grav.

Adauga un comentariu