Local

Accident rutier grav în Iaşi. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar traficul este închis. Sunt trei persoane rănite

Publicat: 22 dec. 2020
Accident rutier Ciohorăni între două TIR-uri
Accident rutier Ciohorăni între două TIR-uri

Accident grav în localitatea ieşeana Ciohorăni. Accidentul s-a produs în urmă cu puţin timp pe DN 2 Roman-Falticeni în dreptul localităţii mai sus menţionate. În accident au fost implicate doua TIR-uri care s-au ciocnit frontal.

Traficul în zona este blocat iar autorităţile anunţă că acesta ar putea fi reluat în 30 de minute

UPDATE  09.55: În aceste momente, traficul a fost reluat pe un singur sens de mers.

Trafic reluat pe un sens, dirijat de Poliție, pe DN 2, extravilan Ciohorăni, județul Iași

Două TIR-uri s-au ciocnit frontal în Iaşi

În această dimineaţă un accident grav s-a produs în localitatea Ciohorăni din judeţul Iaşi din informaţiile date publicării de către centrul INFOTRAFIC reiese că două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Conform aceloraşi surse se pare că accidentul s-a soldat şi cu ranirea a trei persoane. Vorbim despre cei doi şoferi şi un alt pasager care au suferit diverse traume. Mai multe echipaje medicale au fost prezente la faţa locului. Cele trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital. Momentan nu se cunosc cauzele producerii accidentului rutier. Se pare că în urma impactului. cei doi şoferi au rămas încarceraţi

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în urma accidentului (coliziune frontală între două autotrenuri) produs pe DN 2 Roman – Fălticeni, în afara localității Ciohorăni, județul Iași, cei doi conducători auto și un pasager au suferit diverse traumatisme, fiind necesară transportarea la spital. Traficul rutier este deviat prin interiorul localității Verșeni, județul Iași, estimându-se reluarea circulației pe DN 2 în 30 de minute. Traficul este întrerupt pe DN 2 Roman – Fălticeni, în afara localității Ciohorăni, județul Iași, din cauza unui accident. În urma coliziunii frontale dintre două autotrenuri, cei doi conducători auto au rămas încarcerați. Se efectuează manevre pentru extragerea acestora din vehiculele avariate și acordarea de îngrijiri medicale.

Care este starea persoanelor rănite în accidentul rutier de la Ciohorăni

Conform declaraţiilor făcute de prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator al UPU-SMURD Iași, starea celor trei persoane rănite în accidentul de la Ciohorăni sunt în afara oricărui pericol. Vorbim despre faptul că starea lor de sănătate este una stabilă. În altă ordine de idei, Diana Cimpoeșu a declarat că la fața locului au fost trimise, 1 echipaj SAJ de tip C, 1 echipaj SAJ de tip B şi un echipaj  de prim ajutor. Cele trei persoane au fost transportate de urgenţă la Unitatea de Primire Urgentă din cadrul Spitalului municipal Pașcani

În jurul orei 5.26 s-a primit un apel la numărul unic de urgenţă 112 prin care am fost informaţi despre un accident rutier. În accidentul rutier au fost implicate doua TIR-uri. Acesta s-a produs în localitatea Ciohorăni, Pașcani. În urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane. Vorbim despre o persoană încarcerată. Toate victimele sunt stabile. La faţa locului s-au trimis un echipaj SAJ tip C, 1 echipaj SAJ de tip B şi un Echipaj de Prim Ajutor. Toate victimele au fost transportate la Unitate Primire Urgentă de la Pașcani. a menționat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Adauga un comentariu