National

Accident rutier grav în localitatea Putineiu, din judeţul Teleorman! Două persoane au murit, iar alte șase, dintre care patru copii, sunt rănite

Publicat: 04 aug. 2021
Accidentul a avut loc pe DN 65 A, în localitatea Putineiu, judeţul Teleorman, în jurul orei 22.00. Din cauza întunericului, şoferul unui autoturism nu a văzut o căruţa trasă de cal în care se aflau mai mulţi oameni şi a intrat în plin în atelajul hipo. Sursa foto: Antena 3

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri seara în localitatea Putineiu din judeţul Teleorman. Două persoane au murit, iar alte șase, dintre care patru copii, sunt rănite după ce un autoturism a lovit în plin o căruţă.

Accidentul a avut loc pe DN 65 A, în localitatea Putineiu, judeţul Teleorman, în jurul orei 22.00. Din cauza întunericului, şoferul unui autoturism nu a văzut o căruţa trasă de cal în care se aflau mai mulţi oameni şi a intrat în plin în atelajul hipo.

Accident cumplit la Putineiu, Teleorman. Două persoane au murit

Victimele au fost împrăştiate pe şosea şi pe câmp.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat Planul Rosu de Intervenție.

La fata locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.

La scurt timp după producerea accidentului, pompierii au transmis către jurnaliştii Antena 3 că una dintre persoanele adulte în vârstă de 21 de ani din autoturism prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar cealaltă, în vârstă de 18 ani se afla în stop cardiorespirator. Din păcate, acesta nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul. Cele două victime erau rude.

Celelalte victime, 4 copii si 2 adulți, din atelajul hipo, sunt conștiente şi cooperante, cu multiple traumatisme, preluate de echipajele medicale SMURD si SAJ pentru acordarea primului ajutor calificat si transportarea la spitalele Turnu Magurele și Alexandria.

Adauga un comentariu