Local

La un pas de tragedie în municipiul Iași! O dubă a intrat într-o cisternă și s-a răsturnat – EXCLUSIV FOTO/UPDATE

Publicat: 26 feb. 2021

În urmă cu puțin timp un accident rutier a avut loc în zona Podul de Fier din municipiul Iași. Un TIR și o dubă au fost implicate în coliziune. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și echipaje ale poliției.

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

UPDATE: Accidentul din Podu de Fie nu s-a soldat cu victime omenești. Din fericire, singurele pagube înregistrate au fost de ordin material. Totuşi, se putea produce o tragedie ţinând cont că, implicat în accident a fost o cisternă.

Conform datelor preliminare, accidentul s-a soldat din cauza neacordării de prioritate. Cisterna care se deplasa dinspre Tudor Vladimirescu spre Vama Sculeni nu i-a acordat prioritate dubiței care circulă regulamentar. Din aceste considernte, dubița a fost acroşata şi s-a răsturnat. Cisterna efectua o cursă pe ruta Ungaria-Rep. Moldova.

Din câte se pare, în pofida faptului că dubița s-a răsturnat, şoferul acesteia nu s-a ales cu răni care să îi pună viața în pericol.

Tot mai multe accidente rutiere în municipiul Iași

În cursul zilei de ieri, 25 februarie 2021, tot în aceeași intersecție a mai avut loc un accident rutier. Vorbim despre faptul că ieri au fost implicate două autoturisme. Atunci un autoturism marca Peugeot nu a acordat prioritate unui autoturism marca Opel și l-a acroșat pe acesta. Din fericire și de această dată accidentul nu s-a soldat cu victime omenești.

Totuși, putem observa faptul că la nivel de municipiu Iași, în ultimele zile s-au produs tot mai multe accidente. Cauza principală a fost neacordarea de prioritate. De exemplu, în zona Păcurari pe data de 24 februarie 2021, au avut loc 2 astfel de evenimente rutiere. Accidentele rutiere nu s-au soldat cu victime omenești dar oamenii legii trag un semnal de alarmă si afirmă că șoferii trebuie să fie prudenți atunci când se află la volanul unui autoturism.

Tot un accident rutier destul de grav a avut loc în zona Metalurgie din Iași. De această dată vorbim despre un șofer care se afla sub influența băuturilor alcoolice și care a  întrat într-un autoturism marca Dacia Logan provocând leșinul șoferiței din mașină. În cele din urmă, șoferul care a condus autoturismul sub influența alcoolului a fost reținut de oamenii legii.

Accident rutier care ar fi putut avea urmări tragice

Pe data de 23 februarie 2021 în zona Rediu din Iași din Iași un accident rutier putea avea urmări tragice. Un autoturism a intrat în spatele unui autocar după ce nu a adaptat viteza la condițiile de mers.

Din fericire, pietonii care se aflau în spatele autocarului au observat la timp faptul că un autoturism se îndreaptă spre ei și s-au ferit. O altă cauză a accidentului a fost și vizibilitatea redusă cauzată de un cod galben de ceață ce era în vigoare la acea dată.

 

Comentarii
Adauga un comentariu