National

Accident rutier grav. Pompierii au fost nevoiți să taie o mașină în două pentru a salva o femeie

Publicat: 06 dec. 2019

Pompierii din județul Bistrița-Năsăud au tăiat o mașină în două pentru salvarea unei femei rămase încarcerate în urma unui accident. Un grav accident de circulație a avut loc în această după-amiază în județul Bistrița-Năsăud. Pompierii au intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD pentru salvarea unei șoferițe care a ajuns cu mașina într-un șanț.

Pentru descarcerarea victimei, pompierii au fost nevoiți să taie mașina implicată în accident. Tânăra rănită a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar mai apoi a fost transportată la spital în stare de conștiență.

”Victima era prinsă între bord și stalpul din stanga, mai ales la nivelul membrelor inferioare. Pe toată durata intervenției a fost conștientă și cooperantă. A fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD, paramedicii nasaudeni au stabilizat-o și au transportat-o la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri suplimentare și tratament de specialitate. Prezenta o suspiciune de fractură de femur”, susține ISU Bistrița-Năsăud.loading...

Adauga un comentariu