Local

Accident rutier in Agronomie, provocat de un tanar beat

Publicat: 18 iul. 2016
1

La data de 17 iulie, în zona Rond Agronomie a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Un tânar de 26 de ani, din municipiul Iasi, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un autoturism la volanul caruia se afla un barbat în vârsta de 29 de ani, din municipiul Roman, ce era oprit la intrarea în sensul giratoriu, asteptând intrarea în sens. În urma verificarilor efectuate de politistii rutieri, s-a constatat ca tânarul în vârsta de 26 de ani nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar cu ocazia testarii cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauza s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”, au declarat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Pe de alta parte, un tanar a fost depistat de oamenii legii la volanul unei masini fiind crita de beat. La data de 16 iulie, politistii din cadrul Politiei orasului Hârlau au oprit în trafic, pe raza localitatii Pîrcovaci, un autoturism condus de un barbat în vârsta de 30 de ani, din orasul Hârlau. În urma testarii cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauza a fost întocmit dosar penal cu privire la savârsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”, au mai precizat oficialii IPJ Iasi.

Adauga un comentariu