National

Accident rutier în Brașov. Un microbuz cu zece persoane, dintre care și cinci copii s-a răsturnat – VIDEO

Publicat: 02 mart. 2021
Un accident în care au fost implicate un microbuz cu zece pasageri, între care şi cinci copii, şi un autoturism a avut loc, marţi după-amiază, pe DN 13, între Braşov şi Feldioara. Unsprezece persoane primesc îngrijiri medicale

Un accident în care au fost implicate un microbuz cu zece pasageri, între care şi cinci copii, şi un autoturism a avut loc, marţi după-amiază, pe DN 13, între Braşov şi Feldioara. Unsprezece persoane primesc îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs pe DN 13, între Braşov şi Feldioara. La fața locului au ajuns cinci echipaje SMURD şi două ambulanţe SAJ. În microbuz erau 10 persoane, între care şi cinci copii, cu vârste cuprinse între 1 şi şase ani, toate fiind conştiente, a precizat ISU Braşov.

Toate persoanele aflate în microbuz au fost găsite în stare conştientă de salvatorii care au ajuns la faţa locului, singurul grav rănit fiind şoferul autoturismului.

„Conducătorul autoturismului este în stare mai gravă. Se intervine pentru acordarea asistenţei medicale şi evaluarea victimelor”, a arătat sursa citată.

Reprezentanţii Poliţiei Braşov au precizat că doar unul dintre şoferi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Cel de-al doilea şofer nu a putut fi testat până în acest moment. Traficul este blocat pentru efectuarea de cercetări la faţa locului.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DN 13 Brașov – Sighișoara, la kilometrul 14+500 metri, în zona localității Feldioara, județul Brașov, un autoturism a fost implicat într-un impact cu un microbuz. În urma coliziunii, trei persoane din microbuz au fost rănite, primind îngrijiri medicale la locul producerii accidentului.

Clipul video poate fi vizualizat AICI!

 

Adauga un comentariu