Local

Accident rutier în Bucium. O femeie a fost acroşată pe trecerea de pietoni – EXCLUSIV, FOTO

Publicat: 30 mart. 2021
Accident rutier la Iași

Un alt accident a avut loc astăzi, 30 martie 2021, la Iaşi. În urmă cu puţin timp, potrivit informaţiilor deţinute de reporterii BZI, incidentul rutier s-a produs pe şoseaua Bucium. O femeie în vârstă de 56 de ani a fost acroşata pe trecerea de pietoni din fata Hotelului Pleiada.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri şi un echipaj medical.

În cauză poliţiştii au dechis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru moment nu se cunosc date referitoare la starea de sănătate a femeii lovite de autoturismul marca Mercedes înmatriculat cu numere de Vaslui.

Comentarii
  • Apropo de zona aia. A disparut un semafor de la capat pod din intersectia de la micro top. Cred ca l a dus Kirik lui Balanel pe 27.03 la vizita cu petitul si vanzarea iesenilor. Si l pune Balanel in Barnova sa aiba si el semafor. Flori din partea lui Tiron si semafor din partea lui Kiri Kiri. Baga tare Chirica. Nu lasa nimic iesenilor!!!

  • pe pacurari, sus, spre fundatie, e o trecere de pietoni. Incercati sa treceti pe acolo, sa vedeti ce viteza au si niciunul, dar niciunul nu incetineste preventiv, cand te vede la trecerea de pietoni. Mai mult, se uita urat sau te clanxoneaza, semnalizand ca vine cu viteza si nu iti poate ceda tie trecerea , cand ei vin tocmai de la rond pacurari, satuli de atatea semafoare.

Adauga un comentariu