Local

Accident rutier în Copou, Iași. Un motociclist a fost acroşat de un autoturism – FOTO

Publicat: 19 nov. 2020
o motocicletă s-a izbit de o mașină
Accident rutier Copou Iași

În cursul nopţii trecute pe raza municipiului Iaşi a avut loc un accident rutier. Accidentul rutier s-a soldat pe Copou şi au fost implicate un autoturism şi o motocicletă.

Impactul a fost destul de puternic, motocicleta intrând sub maşină. Poliţiştii rutier s-au prezentat de urgenţă la faţa locului. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane. Momentan nu se cunoaşte starea de sănătate a victimei.

Poliţiştii rutier au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate felul în care să produs evenimentul rutier.

Vom reveni cu detalii

Comentarii
  • Un BMW de 10 ani+ cu peste 300.000 km, filtru de particule cel mai probabil anulat (ca sa polueze motorina in aer cu particule toxice) probabil la vreo 2500-3000 de euro, dauna totala adus in tara. Soferul probabil un tanar vitezoman, teribilist. De ce nu se face o lege sa se interzica BMW-urile pe strazile din Romania? Un vecin are un BMW e46 Coupe de prin 2002 (poluant) cu motor de 2.5 (325ci) si gumele roase aproape pana la palma (sarma). Pe stradute merge cu 80-100km/h cel putin ziua… noaptea nu vreau sa stiu. Daca ala intra intr-o curba cu 110-120km/h care sunt urmarile? Stirile BZI sau PROTV astea sunt urmarile, va zic… (doar, o parere). Nu se poate face o petitie de interzicere a acestei marci auto BMW?

  • Esti retardat „o parere” ? E92-ul ala incepe de la 8000 euro ca pret si intr-o stare buna poate sa ajunga si la 10-11.000, kktu ala de donator de organe iese pe ud si pe -2 grade afara cu motoreta, se infinge in spatele BMW-ului si tot BMW-ul e de vina si cocalar, unii aveti cap doar ca sa nu va ploua in gat

Adauga un comentariu