Local

Accident rutier în Dorohoi. Un copil de 10 luni, preluat de elicopterul SMURD și transportat la Iași – FOTO, VIDEO/ UPDATE

Publicat: 01 sept. 2022
Accident rutier în Dorohoi. Un copil de 10 luni preluat de elicopterul SMURD și transportat la Iași - FOTO VIDEO UPDATE
Copilul rănit în accidentul rutier are nevoie de sânge

O tânără, de 25 de ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ 293, directia de deplasare dinspre Havârna, înspre Dorohoi, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a întrat în impact cu un copac de pe marginea părții carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 3 persoane, respectiv, conducătoarea auto și doi pasageri, de 18 ani și 10 luni, toți fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

UPDATE: Copilul a suferit un traumatism cranio cerebral major

„Copilul în vârstă de 10 luni a fost găsit de echipajele SAJ în stoică cu centurile de siguranță fixate. Din păcare bebelușul a suferit un traumatism cranio cerebral major, o hemoragie subarahnoidiană cu sângerare fronto parientală arahnoidian, o fractură de os frontal dreapta și pariental stângă. Din informațiile deținute, conducătoarea autoturismului a pierdut controlul volanului și a întrat într-un copac, iar în autoturism se mai afla și un pacien în vârstă de 18 ani dar care a suferit traumatisme minore”, a explicat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Știre inițială

Bebelușul de 10 luni a fost preluat cu elicopterul SMURD de la Dorohoi, de pe stadionul „1 Mai” și transportat la Iași, la Spitalul Sf. Maria.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.
Adauga un comentariu