Local

Accident rutier în Iaşi. O maşină de poliţie s-a tamponat cu un alt autovehicul – FOTO, VIDEO

Publicat: 10 nov. 2020
Accident rutier la Iași. O mașină de Poliție a tamponat o mașină

În urmă cu puţin timp un accident rutier s-a produs în zona Zimbru. Vorbim despre un accident care s-a produs între o maşină de poliţie şi un alt autovehicul.

Accidentul nu s-a soldat cu victime omeneşti. Singurele pagube au fost de ordin material. La faţa locului sunt prezente echipaje de poliţi. Momentan nu se cunosc cauzele producerii accidentului. O anchetă este în curs de finalizare.

Din verificările efectuate până în prezent a rezultat că poliţistul care a condus autospeciala nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulaţie şi ar fi intrat în coliziune cu un alt auto. În momentul când autospeciala de poliţie a schimbat banda de circulaţie a pornit semnalele acistice şi luminoase. Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

 

Comentarii
  • Nici nu e de mirare la cum circula Highlanderii de pe colantate. Nici macar unul n-am vazut circuland corespunzator. Care mai de care il vezi la volan cu aere de Chuck Norris sau Steaven Segal. Zici ca sunt rangeri. Vor mai fi si altele. Faceti educatie rutiera cu domnii si domnisoarele conducatori auto in uniforma. Au carente mari.

Adauga un comentariu