Local

Accident rutier în Iaşi. O maşină s-a răsturnat pe o stradă din CUG, după ce s-a izbit de un alt autoturism – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

Publicat: 01 aug. 2022
Accident rutier în municipiul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc în cartierul CUG din municipiu. Două autoturisme au fost implicate în coliziune. În urma impactului, autoturismul marca Dacia Sandero s-a răsturnat.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

Momentan nu se cunoaşte cauza producerii accidentului rutier.

UPDATE: Accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Șoferul autoturismului VW Golf 7 venea dinspre Tudor Neculai și nu a acordat prioritate autoturismului marca Dacia.

Din nefericire, o persoană a fost rănită. Victima care se afla în Dacie va fi transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.
Comentarii
  • E plin orașul de văcari din ăștia,nu acorda prioritate ,nu semnalizează ,nu se încadrează corect,claxonează ca idiotii s.a.m.d

  • Daca daciotul ceda cand a vazut buhaiul vine spre el sigur nu se intampla nimic. Chiar daca ai dreptate intotdeauna in trafic lasa buhaiul sa treaca. Orcum masinele buhailor intotdeauna costa cateva sute de euro si de aceea nu prea ii intereseaza.

  • Cred ca este necesara o campanie de prevenire a accidententelor mai agresiva. Se circula cu viteza, nu semnalizeaza, se conduce agresiv si lipseste politia in trafic. Haos total.

Adauga un comentariu