Local

Accident rutier în Iași, pe calea Galata. Au fost implicate două autoturisme. Victima accidentului a refuzat transportul la spital – EXCLUSIV / UPDATE / VIDEO / GALERIE FOTO

Publicat: 21 mart. 2021
Accident rutier în municipiul Iași, pe calea Galatei
Accident rutier în municipiul Iași, pe calea Galatei

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în municipiul Iași, pe calea Galata.

UPDATE: „La fața locului s-a deplasat un echipaj b2. Pacientul, în vârstă de 51 ani, a refuzat transportul la spital. Acesta a rămas la locul solicitării, fără a fi necesară asistența medicală“, a declarat șefa UPU SMURD Iași, prof. dr. Diana Cimpoeșu.

UPDATE: Victima, un bărbat în vârstă de 51 ani, a fost evaluat medical la locul intervenției. Acesta a refuzat transportul la o unitate de primiri urgențe.

UPDATE: La fața locului, s-a deplasat un echipaj de poliție.

Știrea inițială

În accident au fost implicate două autoturisme.

 

Comentarii
  • Rade harb de oala sparta ! cocalarul cu tigaia audi cu nume predestinat hirca de ce no crapat hirca ?ia spart botul la castronul volfsvagin si apare si asiaticul mancator de maimute sa rada ca macacul, oricum DACIA este cea mai buna masina a romanului ! intrebati taximetristii cu un 1.000.000.000 km facuti cu LOGANUL

  • BMW SI AUDI AR TREBUI INTERZISE IN IASI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALOOOO spune:

    BMW SI AUDI AR TREBUI INTERZISE IN IASI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ford e cea mai cacacioasa marca si are cei mai taranoi soferi. Trag taranii la ford cum trage musca la cacat. FORD = CACAT. Majoritatea schimba piesele prin gradina lu ma sa si cumpara numa de la dezmembrari. Era un taranoi acu ceva timp tot pe bzi care se lauda ca o gasit placute de frana la dezmembrari mai ieftin. Ce sa mai ceri, taranoi prost.

  • Cumpăr gioarsa de nouă crezând că-i mașină, nu reușesc să fac nimic cu ea, pentru o depășire mă poziționez la 5 cm de vw din față și când să plec trebuie să frânez. :))))))))))

  • papagalu ala din cazanu audi sa dat jos dupa accident si a inceput sa planga si a sunat femeia sa vina sa il salveze :))))))))))))) ce cacacios :)))))))))

Adauga un comentariu