Local

BMW scăpat de sub control, expus pe spaţiul verde de la Brico Dépôt în Tudor Vladimirescu. Şoferul a “şters” repede urmele şi a plecat

Publicat: 14 apr. 2021

Miercuri, 14 aprilie, în jurul orei 18, a avut loc un accident rutier în Iași, în cartierul Tudor Vladimirescu. Se pare că un autoturism ar fi intrat pe spaţiul verde de la Brico Dépôt.

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, în accident a mai fost implicat un autoturism. Evenimentul rutier a fost soluționat pe cale amiabilă.

În momentul în care echipa Bună Ziua Iași a ajuns la fața locului, autoturismul marca BMW nu se mai afla acolo. Momentan nu se cunoaște dacă au existat victime.

Revenim cu detalii.

Sursa foto: Ești din Iași dacă… – Robert Gabriel

Comentarii
 • maxim….botosani cu bmw la iasi! ce plm cautati aici jigodiilor?? mars la turma voastra. ps valabil vs nt . ceilalti macar sunt soferi..

 • @mwuhaha, iar ai fumat și și călărit borduri cu cazanul de benve, 500000km la bord?
  Ai strâns mai repede 50 lei pentru motorina și nu ai mai așteptat weekend-ul să te dai pe Copou la vale pe liber?

 • toti labarii de Iasi care cred ca daca ia fatat masa-n lift is mai bengosi decat ceilalti,sa le sujeti bota cocalarilor de cartier!

 • Flamanzii de la Botosani si-au luat second hand masina si carnet la SV, si au venit la Iasi sa se traga cu masina la oras. mars in pisda mammi voastre la Darabani la oras nu la Iasi

 • Cazanul ăsta de 3k avea anvelopele originale, din 2007. Cu tracțiune spate și anvelope de sârmă, apeși accelerația și aștepți să vezi unde te duce cazanul.

 • In sfarsit s-a izbit un BMW…. am asteptat 3luni pentru asta si minunea s-a intamplat. samibag pola an el tzaran botosanean a vinit cu kazanu lui la iesi. Gata, mi-am descarcat frustrarile de zi cu zi. Am avut si erectie cand am vazut bmw ul pi camp…oh

 • E plin de prostoi de ăștia. Sunt cei mai pacifiști din trafic, nu semnalizează niciodată, nu acordă prioritate, sunt frustrați de-și rup mașinile.
  Dacă ai avut erecție, asta e, câțiva ani te-ai scos.

Adauga un comentariu