Local

Accident rutier în judeţul Iaşi. Două persoane au fost rănite – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 12 aug. 2022
Accident rutier în județul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc la intrarea în Podu Iloaiei.

UPDATE: Una dintre victimele implicate în accident, o femeie, a ajuns la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, pentru mai multe investigații. Aceasta este policontuzionată, în curs de stabilizare, evaluată clinic, imagistic și biologic în aceste momente de către medici.

De altfel, încă o femeie, cu răni ușoare, despre care reporterii BZI au obținut informația că s-ar fi aflat la volanul unuia dintre autovehicule, a fost transportată la UPU de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, secția Neurochirurgie. De asemenea, îi sunt prelevate probe de sânge pentru a se putea stabili alcoolemia, deși la locul accidentului, în urma testării cu etilotestul, rezultatul a fost negativ.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Două autoturisme au fost implicate și două persoane au fost rănite. Conform autorităţilor, acestea nu sunt încarcerate.

La faţa locului se deplasează un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

Circulația autovehiculelor se desfășoară cu greu, pe o singură bandă.

Vă aducem aminte că accidentul s-a produs în același loc ca cel prezentat în edițiile trecute, mai exact în data de 1 august, în jurul orei 20.00. În urma tragicului accident, soția unui avocat din Iași s-a stins, iar copiii, nepoții și ginerele bărbatului au ajuns la spital.
Adauga un comentariu