Local

Accident rutier în localitatea Lețcani din Iași! O mașină de poliție a intrat într-o casă – EXCLUSIV FOTO

Publicat: 13 apr. 2021
o mașină de poliție a intrat în gardul unei case din Lețcani iar la fața locului mai apare incă o mașină de poliție alături de mai mulți polițiști
Mașina de poliție a provocat un accident rutier după ce a intrat într-o casă din Lețcani

În urmă cu puţin timp un accident rutier s-a produs în localitatea Lețcani din judeţul Iași. Vorbim despre faptul că o maşină de poliţie a intrat într-o casă.

Nu se cunosc cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului şi nici dacă există vreo persoană rănită. Zona în care a avut loc evenimentul rutier  se numește Căprița, pe drumul european E85

UPDATE: Cum s-a produs accidentul

Conform datelor preliminarii, maşina de poliţie s-a angajat în depăşirea unui autoturism echipat taxi, şoferul taxiului ar fi încercată să întoarcă moment în care, pentru a evita impactul, poliţistul a tras de volan. Din această perspectivă, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-o locuinţă.

UPDATE:  Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu victime. Singurele pagube sunt de ordin material

UPDATE: O autospecială de poliție a fost implicată într-o Tamponare. Nu exista victime. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind 0. se arată în comunicat.

 

Vom reveni cu detalii!

Comentarii
Adauga un comentariu