Local

Un șofer pakistanez a provocat un accident rutier la Leţcani. O victimă încarcerată a fost transportată la spital. Polițiștii dirijează circulaţia -FOTO, VIDEO, LIVE, UPDATE

Publicat: 27 nov. 2021
Accident rutier în localitatea Lețcani din județul Iași

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs în localitatea Lețcani din județul Iași.

UPDATE:

Cele două victime care se aflau în căruță au refuzat transportul la spital. Victima care a rămas încarcerată în autotrism era un bărbat, în vârstă de 39 ani. Acesta era pakistanez si avea mașina închiriată. Bărbatul era conștient și a fost preluat de un echipaj de terapie intensivă mobilă și transportat la spital.

În accident au fost implicate un autoturism și un atelaj hipo. Din primele informații obținute de reporterii BZI au rezultat două victime, dintre care una a rămas încarcerată. La fața locului intervine un echipaj de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor.

Revenim cu detalii!

 

 

Comentarii
 • pakistanez pakistanez pakistanez pakistanez pakistanez pakistanez pakistanez pakistanez pakistanez pakistanez pakistanez pakistanez pakistanez pakistanez pakistanez pakistanez ?

 • Uai cucuruz da cine tia zis tie timpenia asta ? ori esti prost ? numarul de inmatriculare este public !, o informatie publica !, care NU ESTE PROPRIETATEA TA ! , ai inteles ???? este un numar de identificare public !, trebuie sa iti amintesc ca la oameni saraci cu duhul ca IN PUBLIC POTI FILMA , FOTOGRAFIA TOT CE SE POATE VEDEA CU OCHIUL LIBER !, SI CA IN PUBLIC ORI SPATIU PUBLIC NU!!!!!! POTI AVEA DREPTULORI PRETENTII LA INTIMITATE !

 • UAi,Iași ia citește asta!Oricine publica pe internet imagini cu numerele de inmatriculare ale autovehiculelor risca amenda. Aceasta este opinia Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

 • Nu sunt date cu caracter personal ! sunt date de identificare publice iar numerele de inmatriculare auto sunt proprietatea statului roman !, nu a ta !, hai iao pe asta si dezvolto !, si inca odata repet ! in spatiul public Nu ai dreptul la intimitate privata ! , tineti masina si numarul de inmatriculare in sufragerie ori in dormitorul tau daca vrei intimitate !, ma mir cum de idiotul de stat roman nu amendeaza pe cei care isi smulg numerele de inmatriculare atunci cand sunt inplicati in accidente ! , incearca sta in Germania ori in America daca te crezi destept !

 • Cred ca paki s-a cacat pe el din prima. Nu e obisnuit cu asa ceva.
  Ar fi trebuit trimis in giudetele din sud sau din nord de IASI ca sa se obisnuiasca.

 • @Iasi;Cine a scris in comentarii că nr. de înmatriculare sunt proprietate personala? Scurt pe doi: publicarea pe internet ( foto video) cu plăcuțe de înmatriculare ,pasibil de amenda!! Nu spun eu,au zis aia cu acronime de un km. Ceva cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

 • Dar tu intelegi sensul cuvintelor ”pasibil de amenda” ?, in functie de ce ? in ce context ? ei in contextul unui accident rutier pe domeniul public POTI poza , afisa , relata intamplarea in stadiul real !, daca faci poze clare ori film cum te pisi pe un numar de masina ori masina cu numarul clar si o pui pe internet poza ca sa stie lumea pe cine teai pisat atunci intradevar iai lezat demnitatea persoanei !, intelegi diferenta ?

 • Atat TI-A ramas in cap realy bullshit !, pisat si lezat !, hello aici nu suntem la ora de gramatica ci discutam si noi ceva !, daca vrei sa te dai destept laso balta ca sigur NU esti !

 • Am LASAT-O balta cu mulat, mult timp in urmă. Luați BAC-ul copii. Spor la învățătură!! P.S.Gramatica? Ce este gramatica?este…ce este…!! O STIINTA EXACTA.Ori o știi, ori nu.E că și cum ai spune că 3×3=6.Sau mă știi? Așa o fi.

 • Cum ce este gramatica ? este o stiinta abstracta, relativa care te ajuta sa ajungi in cel mai bun caz un bugetar cu mana intinsa !, alde voi astia care cautati virgula si linia si in kakat nu sunteti in stare sa reparati o priza , va uitati ca curca in lemne la un tablou electric , habar nu aveti sa aschimbati filtrele si placutele la o masina mai noua si nu stiti regulile de plantare la straturile de legume !, desteptilor eu le fac pe toate astea zilnic !, ieri MI-AM scimbat singur piesele uzabile la masina, am plantat niste pomi fructiferi si azi inca vreo doi trei ca nu ama vut timp zilele trecute ca am tras peste 200 mp. glet finisare la interior dupa ce am terminat de izolat fatada la exterior tot de peste 200mp !, ma mai roaga niste oameni plini de bani sa le fac faianta si gresie la moft de alea cu placi de granit de 1,2 metri bucata si nu maraie nimeni ceva de gramatica !, asa ca nu va dati bulangii interesanti si destepti cu gramatica voastra ca nu faceti doua parale in alte domenii !, eu SINGUR daram si rad un apartament cu 3 camere si il fac NEKERMAN in 4 saptamani !, SINGUR ! asa ca dava in poola me cu virgulele voastre !

 • Bravo!Meriti o medalie.O spune un lăcătuș mecanic absolvent liceu in ’81.Din ’98 lucrez numai in particular iar ceea ce fac numai de la bine in sus.Inclusiv sa scriu corect.Dar daca tu gletuiesti precum scrii…..m-am lămurit.

 • ABSTRÁCT, -Ă, abstracți, -te, adj. 1. Care rezultă din separarea și generalizarea celor mai esențiale particularități proprii unui grup de fenomene; care este detașat de raporturi sau de legături concrete. Știință abstractă. ♦ (Substantivat, n.) Abstract verbal = substantiv derivat de la un verb, denumind acțiunea acestuia. ◊ Loc. adv. În abstract = pe bază de deducții logice (și nu de date concrete); rupt de viața reală. ♦ (Substantivat, n.) Cuvânt abstract (1). 2. Care este conceput (prea) general, (prea) teoretic; greu accesibil înțelegerii. – Germ.Deci gramatica este greu accesibila înțelegerii.Pentru unii așa este.

 • Nenea lacatusu si nenea Dexu asa este ca suferiti de narcisism infantil ? nu puteti pierde nici o ocazie sa va dati professori cand mirositi ca este loc de afirmare personala !, probabil ca aveti si o erectie in astfel de momente, nu mai piliti pila pe dunga aiurea !, cat despre atacurile de genul ”muscat de cur” nu pot sa spun decat ca va defineste insuficienta intelepciunii

Adauga un comentariu