Local

Accident rutier în municipiul Pașcani, Iași! Un tânăr a fost transportat de urgență la spital – FOTO

Publicat: 14 mai 2021
Accident rutier în Pașcani soldat cu rănirea unei persoane

În urmă cu câteva minute un accident rutier s-a produs într-un cartier din municipiul Pașcani, judeţul Iași. Vorbim despre un accident rutier între două autoturisme. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane care are umărul dislocat şi a suferit un atac de panică. Victima este conştientă şi a fost transportată la Unitatea Primire Urgente Pașcani.

La faţa locului au intervenit cei de la ISUJ Iași care au acordat primul ajutor persoanei rănite. Poliţiştii rutieri sunt şi ei prezenţi la faţa locului şi au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat:

ISUJ Iași asigură măsuri specifice ca urmare a producerii unui accident rutier. În accidentul rutier au fost implicate două maşini şi a rezultat rănirea unei persoane. Evenimentul rutier a avut loc în suburbia Blăgești din municipiul Pașcani. La faţa locului intervine o autospecială de intervenţie dar şi un echipaj SAJ. Victima, un bărbat în vârstă de 20 de ani este conştient şi are un umăr dislocat. Acesta a avut un atac de panică şi a fost transportat la CPU Pașcani. au arătat cei de la ISUJ Iași

Sursă foto: ISUJ

Comentarii
  • Sunt Tămăduitoarea Larisa,apelaţi ACUM cu încredere la +40785893646 pentru rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastră. Împreunez iubit cu iubită,soţ cu soţie.
    Aveţi nelămuriri în familie,neînţelegeri,probleme pe plan financiar,simţiţi că sunteţi afectat de blesteme ce vă aduce viaţa la ruină,toate aceste probleme vor lua sfârşit apelând la harul şi puterea mea;farmecele pot ajunge să vă controleze viaţa şi fericirea şi destinul,eu prin înţelepciunea mea şi prin harul suprem pe care l-am moştenit de la străbunica mea continuu să întâmpin şi să ajut oameni să scape de toate problemele şi suferinţele,te pot ajuta ca destinul tău să meargă pe acelaşi drum cu tine,te ajut să îţi rezolvi problemele în dragoste şi să îţi găseşti marea iubire. Relaţi la telefon +40785893646

  • Fa Lariso, ajută-mă să mă dezleg di tăti amantili, cî mă cautî ca nebunili șî mă ciartî fimeia…..ho fă oprițî-vă!!! Hai câ-ț dau o cafe, să moară Cipilan dacă nu!

Adauga un comentariu