Local

Accident rutier în Nicolina. Două autoturisme au intrat în coliziune – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 30 apr. 2021
Accident rutier în cartierul Nicolina

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că evenimentul rutier a avut în cartierul Nicolina din Municipiul Iaşi, în zona fostului Bazar la urcarea pe pasarelă.

Două autoturisme marca Volkswagen Sharan şi Opel Astra, au intrat în coliziune, din fericire nefiind înregistrate victime.

Accidentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare între autovehicule.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie, de pompieri şi unul medical.

Comentarii
  • Oh nu, sa fie chiar 2 cotete opel si VAG? OH – NU, dar unde-s BMW URILE. A inceput sezonul cotetarilor, scot prostii cazanele TDI ca a venit Pastili mamii lor.

  • Iara doi prostani care n au treaba cu sofatu. Nu e weekend nebunilor. Mai aveti putina rabdare. V ati scos cotetzele la plimbare🤣 KaKaOpel si Volsvagin. Hai ca la opel e stiuta treaba ca soferii sunt niste taranoi ordinari care habar nu au ce e aia legislatie dar de la wc ul nemtesc VWC aveam niste pretentii. Pacat.

  • Iar s-au apucat prostovanii să comenteze în timp ce eu nu semnalizez niciodată.

    Ce faceți, prostovani ratați, dacă vă lovește cel din spate? Sunteți șoferi de weekend, prostovanilor?

    Ăla cu rapănul din 1991 a oprit. Cum este el, prostovani ratați, șofer de weekend?

  • A observat cineva ca de data asta cotetarii tantalai sunt ieseni ? se mai face o inspectie tehnica la cazanele astea sa se vada daca mai aveau voie sa circule ?

  • @BMW-OH Pai daca ai avea unde sa comentezi ai comenta…. dar soferii de BMW circula exemplar, regulamentar si preventiv nu ca sarmanii astia cu VAGinuri si opel

Adauga un comentariu