Local

Accident rutier în Nicolina. Un tramvai CTP Iași a deraiat de pe șine, după ce a fost izbit de un autoturism – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

Publicat: 24 ian. 2022
Accident rutier în municipiul Iași

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI se pare că incidentul a avut loc în cartierul Nicolina din municipiu. Un tramvai al Companiei de Transport Public Iași a deraiat de pe șine.

Momentan nu se cunosc cauzele producerii incidentului. La fața locului se deplasează mai multe echipaje de intervenție pentru a repune tramvaiul pe șine și a degaja șoseaua.

UPDATE: Conducătorul unui autoturism marca Renault nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un tramvai CTP Iași. În urma impactului mijlocul de transport în comun a fost deraiat de pe șine.

La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii rutieri. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, ci doar pagube materiale.
Comentarii
  • Vatmanul e vinovat, trebuia să efectueze manevra de depășire ori prin stânga, ori prin dreapta, nu contează, ca să poată trece cercopitecul cu mașina roșie. Girofaruri roșii îi mai trebuiau și ziceai că e autospecială ISU. Deci are prioritate în fața tramvaiului

  • Confirm vatmanul e bulangiu putea trage puțin dreapta de manete, da șoferul e nevinovat singurul vinovat e ăla de ia dat permis de conducere la handicapat sau poate că a luat permisul din piață la kg.

Adauga un comentariu