Local

Accident rutier în Păcurari. Un ieşean a fost acroşat pe trecerea de pietoni – EXCLUSIV, FOTO

Publicat: 28 apr. 2021
Accident rutier Păcurari

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că un pieton a fost acroşat pe trecere. Persoana se angajase într-o traversare regulamentară a străzii din Păcurari, municipiul Iaşi.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj medical şi unul de poliţie. Momentan nu se cunoaşte starea de sănătate a victimei.

Revenim cu detalii!

Comentarii
 • Cotetzar cu troasca japoneza. Honda Ratatata drifturi io trebuit. Iaca ratatatata. O luat o in guritza. Prostii sa se fereasca ca trece zeul soselelor cu motor de 2.0 si gaz.

 • Culpa este comuna, șoferul se afla in deplasare pe culoarea galben spre roșu iar pietonul a alergat din lateral spre a prinde autobuzul .

 • Răspuns pentru @Contemporanul: tătaie, lasă permisul, ia-ți un bici și mână o căruță pe la țară. N-ai nicio treabă cu OUG, cu Regulamentul de aplicare 195_2002.

  Art. 52 alin. (1) Semnalul de culoare roșie interzice trecerea.

  Rosu și galben doar anunță apariția semnalului de culoare verde (alin.3)

  Iar pentru toți proștii, adică toți căruțașii care trec pe verde și galben, aflați că și această manevră e interzisă: art. 53.1 coroborat cu art 52.2 !

  Cu autovehiculul se trece doar pe culoarea verde a semaforului, fără alte culori care vă mai vin prin cap, măi afumatilor de iarbă verde sau posesori de rable benve.

 • Doar taranoii cu logan au voie sa treaca pe galben mai prostilor. Ce vorbiti voi acolo. Se grabesc oamenii ca trebuie sa ajunga la munca. Au multe pule de supt saracii, ce sa i faci, e grea viata.

 • Stimate Soferake,

  Înainte de a va răspunde v-ași adresa câteva întrebări si anume :

  Ați fost in dreapta mea in mașina si am văzut pe viu accidentul?
  Ați văzut ca victima alături de o alta persoana s-a angajat in trecere când au oprit mașinile si nu când s-a făcut culoarea verde pentru pietoni?
  Ați fost lingă mine când împreuna cu d-na doctor farmacist am reușit sa stabilizam tânără victima?
  Ați sunat dumneavoastră la 112 pentru SMURD si Politie?

  Daca la toate aceste întrebări răspunsul dumneavoastră este NU, va invit ca toate recomandările dumneavoastră către mine sa vi le introduceți undeva, nu de alta dar e plina tara de …………

 • Ia de aici, contemporane cu birjarii din sec. XIX, un update din sec. XXI:
  Art. 193 (1) Lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

  Lasă-te de condus vehicule care au fost create în sec. XX sau XXI. Ia-ți un cal și du-te pe câmpii, prea bați câmpii.

  Ajutorul acordat unui pieton accidentat cade tot în sarcina viitorului căruțaș, care va rămâne fără permis auto.
  Nu te mai grande, ești penibil.

 • Și încă ceva, măi contemporane, noțiunea de culpă comună se folosește doar de companiile de asigurări și se aplică doar între autovehicule asigurate (2 buc.).

  Dragă pieton vătămat, nu te lăsa influențat de jmekerul care a dat peste tine. Fă-i o copie după asigurarea RCA și adresează-te companiei de asigurare pentru daune morale, respectiv vătămare corporală. Nu îți retrage declarația de la Politie, nu te lăsa fraierit!
  Lasă-l pe contemporan căruțaș, fără permis.
  Multă sănătate, dragă pieton!

  Soferake

Adauga un comentariu