Local

Accident rutier în Podul de Fier. Iată momentul impactului – VIDEO

Publicat: 25 feb. 2021

Joi, 25 februarie 2021, s-a produs un nou accident rutier. Evenimentul a avut loc în Podul de Fier a muncipiului Iaşi. Momentul impactului dintre cele 3 autoturisme implicate în coliziune a fost surprins de cameră de supraveghere a unui participant la trafic.

Se poate observa clar cum conducătorul autoturismului marca Peugeot nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului Opel Astra. În momentul în care şoferul a schimbat direcţia de mers şi a virat la stânga, şoferul Opelului având viteza nu a mai putut evita impactul şi l-a izbit. Opelul a fost proiectat într-un alt autoturism ce se afla staţionat în intersecţie.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri pentru a continua cercetările.

Sursă video: Radar Iași.

 

Comentarii
  • 3 mașini, PV Poliție, ăla care nu a acordat prioritate de dreapta devine căruțaș. Asta era și de fapt, un căruțaș cu o tigaie pe străzile orașului. Păcat de Loganul alb: colateral damage!
    Sper ca noul parlament să promoveze odată legea ca asigurările auto RCA să se vândă numai cu decontare directă inclusă, iar reparațiile să se facă obligatoriu numai pe asigurarea proprie, împotriva companiei de asigurare a vinovatului.
    Căruțașii cu asigurări la City și Euroins, împreună cu aceste firme de dumping vor dispărea.

  • Daca cel cu astra g era mai pe calm,nu sa o faca pe zmeul si sa aiba limuzina intacta nu era mai bine?Dar daca nu o facea pe sumi la volan nu se putea altfel.Sper sa sofeze peste 3 luni ca sa se invete minte de conduita preventiva si respect la volan pentru toti participantii la trafic.

  • Poate a vrut omu sa si schimbe pe la masina cate ceva si a prins prostu la ocazie. Bravo lui. Asa trebuie facut. Cand il prinzi pe maimutoi il arzi. Good job.

  • Hahaha, au găsit securiștii de la ASF o găselniță cu decontarea directă obligatorie prin care sărăcanii ca tine vor continua să cumpere rca-uri de la euroins și city, dar mai scumpe cu 20%, din pix.

  • De conduita preventiva au mai auzit zmeii, asta e o frana mica si totul se rezolva ca doar nu-i tren,daca toata lumea ar face asa servisurile n-ar face fata,insa legal nu-i vinovat opelul

Adauga un comentariu