Local

Accident rutier în zona Spitalului Clinic Doctor C.I. Parhon din Iași – Exclusiv, Galerie Foto

Publicat: 01 aug. 2020

În urmă cu câteva minute a avut loc un accident rutier în zona Spitalului Clinic Doctor C.I. Parhon din Iași. Din fericire nu au fost înregistrate victime. În coliziune au fost implicate două autoturisme.

Un alt ieșean a provocat un accident rutier, apoi a încercat să scape basma curată! Ieșeanul a dispărut cât a putut de repede! Victima a avut nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri medicale!

A provocat un accident rutier, apoi a încercat să scape basma curată! Șoferul și-a continuat deplasarea, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat! În urma impactului, victima a avut nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri medicale

Un individ care a provocat un accident rutier cu victimă a încercat să scape basma curată! În urma impactului, victima a avut nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri medicale. Astfel, recent, un individ a fost pedepsit de judecătorii ieșeni, după ce a comis un accident rutier și a încercat să mușamalizeze totul. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Alexandru Răzvan Murgu la 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, fie în cadrul unei instituții aflate în subordinea Direcției de Asistență Comunitară Iași, fie în cadrul unei instituții aflate în subordinea Direcției Exploatare Patrimoniu Iași”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Alexandru Răzvan Murgu, acuzat că a comis un accident rutier cu victimă

Procesul lui Alexandru Răzvan Murgu (27 de ani) a început pe 9 octombrie 2019.

„Pe 27 noiembrie 2015, la ora 18:15, inculpatul Alexandru Răzvan Murgu a condus autoturismul marca Audi de culoare neagră pe DE 583 – în localitatea Valea Lupului, dinspre Rond Era, către Iași. În dreptul imobilului cu nr. 22, acesta a accidentat persoana vătămată I.L., care traversa strada neregulamentar. În urma accidentului, victima a suferit leziuni corporale ce au necesitat 100 – 110 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. După producerea accidentului rutier, inculpatul a părăsit locul respectiv fără încuviințarea Poliției”, au menționat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Martorii au sunat la 112 pentru a anunța că ieșeanul a dispărut cât a putut de repede

În urma impactului, martorii au anunțat autoritățile printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean și un echipaj de Poliție Rutieră. Victima a fost preluată și transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. Aceasta a suferit fracturi costale, fractură de umăr drept și fractură de calcaneu drept, leziuni care au necesitat 100 – 110 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, care includ și recuperarea funcțională.

„Conform procesului-verbal de cercetare la fața locului, nu au fost identificate urme de frânare și nu a fost identificat autoturismul implicat în accident și nici conducătorul acestuia”, au adăugat oamenii legii.

Aceștia au mai constatat că victima a fost călcată cu roata din față a autoturismului pe laba piciorului drept, fiind lovită și cu oglinda.

Click aici pentru a citi integral articolul

Adauga un comentariu