Local

Accident rutier în zona Trei Iazuri din Iași! O mașină s-a răsturnat – FOTO, VIDEO, EXCLUSIV

Publicat: 13 iun. 2021
accident rutier la 3 Iazuri

În urmă cu câteva minute, un accident rutier s-a produs în zona Trei Iazuri din Iași. Vorbim despre faptul că un autoturism a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat. În maşina cu pricina erau, în momentul evenimentului rutier, trei persoane.

Conform informaţiilor existente se pare că nu există nicio persoană rănită. Toate cele trei persoane s-au autoevacuat din autoturism. Cauza cea mai probabilă a accidentului este neadaptarea vitezei la condițiile de mers. Carosabilul este umed din cauza ploii care s-a abătut asupra județului Iași.

Sursă video: George S.

Comentarii
  • Se vede foarte clar din poze cum balteste apa pe carosabil. Cauza e una singură ACVAPLANAREA ( mai ales ca este și la intrarea in curbă) iar vina este a ADMINISTRATORULUI DRUMULUI care nu se îngrijește sa asigure planeitatea și rugozitatea condiții esențiale pentru un trafic in siguranță!
    DEMISIA ȘI ANCHETAREA URGENTĂ A DIRECTORULUI DRDP IASI a cărui neglijența duce la pierderi de vieți omenești !

  • Ce vină are directorul în cazul de față?trage ploaia la răspundere iar dacă nu reușești încearcă să adaptezi viteza în anumite condiții meteo și ai să vezi că nici nu te răstorni și nici nu nenorocești pe alți participanți la trafic nevinovați..

  • Administratorul drumului trebuie sa suporte paguba. In zona, asfaltul a devenit foarte alunecos, lucios șlefuit precum mozaicul. Polițiștii au spus ceva? Ei cunosc fenomenul. Dați in judecată primăria ori Consiliul Local. O expertiza , bine făcută, aduce câștig de cauza.

  • Am trecut exact pe acolo ieri cand ploua cel mai tare, mergand regulamentar, doar sa vad iar numai retarzi din astia cu 120 la ora pe ploaie dand flashuri sa ma mut ca vine el boss-ul care se grabeste.
    Vina tuturor accidentelor din zona este doar si numai viteza combinata cu prostia.

  • mai punem la socoteala si uzura cauciucurilor + viteza + lipsa de expierenta (inconstienta) si la urma putem da vina si pe starea drumului!

Adauga un comentariu