Local

Accident rutier într-o localitate ieșeană. Două persoane au fost rănite – Exclusiv, Galerie Foto

Publicat: 16 oct. 2020

În această noapte a avut loc un accident rutier în localitatea ieșeană Bordea. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac. Din păcate două persoane au fost rănite.

La fața locului au intervenit polițiștii rutieri, dar și un echipaj de prim ajutor. Nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili starea de fapt.

Menționăm că starea de sănătate a persoanelor implicate în accident nu se cunoaște cu exactitate

Revenim cu detalii

Comentarii
  • Cauzele??? Pai cum nu se stiu??? Nu exista nici un indicator de avertizare sau marcaj corespunzator ca acolo urmeaza o curba deosebit de periculoasa iar in conditii de vizibilitate redusa cum a fost in aceasta dimineata cu ceata densa, drumul e tot inainte prin padure . Nu este primul accident de acest gen insa autoritatile locale nu sunt interesate sa faca ceva decat atunci cand isi va pierde cineva viata. Prin Bordea se circula cu viteze foarte mari si niciodata nu a fost amplasat un radar asa incat la coborarea curbelor prin padure nu adapteaza viteza . Apropo…..verifica cineva tirurile cu ce viteza circula prin localitati???? Ne mai miram de ce atatea accidente grave…….aaaaa, ei raman constant fara frane !!!

Adauga un comentariu