Local

Accident rutier între localitățile Podu Iloaiei și Lețcani. Un BMW a fost implicat în coliziune – Exclusiv, Galerie Foto

Publicat: 24 sept. 2021
Accident rutier
Accident rutier, Sursă Radar Iași

Vineri, 24 septembrie 2021, între localitățile ieșene Podu Iloaiei și Lețcani a avut loc un accident rutier. În coliziune au fost implicate o mașină marca BMW și o camionetă.

Din primele informații se pare că evenimentul rutier s-a petrecut din cauza nerespectării distanței dintre autovehicule. Din fericire nicio victimă nu a fost înregistrată.

Revenim cu detalii

Comentarii
 • BMW-OH…circuli cu tramvaiul și ai amar în gura…? Da, soferul o fi cu…capul mic și creierul lejer înăuntru, dar care-i treaba cu BMW-ul? Mergea singur?

 • Nu circul cu tramvaiul pentru că evit contrasensul și nu e nevoie să mă opresc în camionete. Ce-i cu BMW-ul? E cioburi, zici că-i Hyundai. :)))))))) Pentru diferența de 70 000 Euro mă așteptam să fie și niște tablă pe acolo. Vă fură ăștia și vă place!!!

 • BMW-OH…, dacă ai analiza mai bine logica producatorilor auto adevărați, ai realiza ca important este ce se întâmplă în habitaclu, deci cu pasagerii, nu pe langa habitaclu. Putin le pasa de faruri, bara etc. atâta timp cât pasagerii sunt salvați, iar pasagerul BMW-ului mi se pare întreg, cel putin fizic, restul…e problema lui și nu e de vina…marca mașinii. Deh, strugurii sunt acri…

 • Jana-i beată. Alea sunt stele Euro ncap, primești 5 și cu Hyundai.

  Strugurii de la volanul unui BMW croncăne. Vă fură ăștia și vă place!!!

 • Ramai cu Hyundai. Apropo, cu același număr de stele Euro NCAP procentul de siguranță variază destul de mult. Uită-te și vezi ce bei, poate nu e apa.

 • Hyundai e reper de ieftineală. Pe mașina aia scrie ȚEAPĂ!!! N-are probleme decât cu motorul, direcția și cu fiabilitatea. Acum vedem că se face cioburi.

  Si cu un T-cross de 20 k scoti 97% siguranta pasagerului. BMW e ȚEAPĂ!!!

  Rămâi cu țeapa!!!

Adauga un comentariu