Local

Accident rutier la Iași! Două autoturisme s-au izbit violent în Copou – EXCLUSIV/ GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat: 25 nov. 2020
Accident în Iași, Copou
În accident au fost implicate două autoturisme marca BMW.

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident la Iași, în Copou. Din primele informații deținute de reporterii BZI.ro, două autoturisme marca BMW s-au izbit violent, iar traficul este parțial blocat.

Cauza producerii accidentului este neasigurarea de către unul dintre conducătorii autoturismului la ieșirea din parcare.

Din fericire, nu există victime.

Comentarii
  • 2 KKAKATZI cu bmw-uri care freaca buha prin Iasi. E plin orasul de retarzi din Vaslui, Botosani, neamt si Bacau care aici se tin numai de prostii! Platesc impozitele la masini in alte judete si ne polueaza pe aici pe noi.

  • E plin Copoul de tot felul de cocalari cu masini de max. 2000 euro dar figuri cat casa !!!Asta ne e nivelul… si mai vrem o tara ca in afara…. mai degraba sa vrem oamenii sa fie ca in afara si atunci lucrurile vor fi bune ..

  • Eu nu știu ce legătura are marca masinii sau pretul ei am dat de mulți cretini cu mașini scumpe… iar despre afirmatia că ăștia din Vaslui, Botosani conduc haotic, tin sa te anunt domnule ca cei mai mari prostalăi in trafic sunt din iași

  • Bombardieri cu bani grei. Figuri, viteze! Ce sa-i faci! 70% dintre accidentele mortale grave cu mai mult de 1 victima decedata sunt facute cu aceasta marca BMW si pana acum nu s-a interzis nimic. De ce nu se interzice marca BMW?! Interzicem volanele pe dreapta care cauzeaza sub 1% din totalul numarului de accidente mortale cu victime umane dar 70% din toate toate sunt cu BMW-uri… ce parere aveti? Din atatea zeci/ sute de marci…

Adauga un comentariu